rrock'n roll child

tiistai 15. toukokuuta 2018

1205 & 1405


Moi!
On taas vähän keikkaa pukannu. :D Lauantaina Jerkka Virtanen oli esiintymässä kahteenkin kertaan täällä Tampereella. Ensin hän oli Tuopissa, mut en kuitenkaan sinne asti mennyt. Klo 23 maissa hän sitten vielä esiintyi Public Cornerissa, jonne päätin mennä yhen kaverin kaa. Jerkka siis on tämän vuoden The Voice of Finland voittaja, jos joku ei vielä tiennyt. Jerkkahan itseasiassa esiintyi sillon Ratinassa avajaisviikonloppuna parin kappaleen verran, mut oli nyt ihanaa kuunnella enemmän biisejä ja nauttia kahen setin kestävästä keikasta. Jerkalla ei oo vielä omia biisejä, tai ainakaan niitä ei tällä keikalla kuultu. Keikka oli akustinen, Jerkka soitti akustista kitaraa duokaverinsa Joni Valkeejärven kanssa. Kuultiin biisejä eri esittäjiltä, erityisesti tykkäsin Pink Floydin Another brick in the wallista, Anssi Kelan 1972-biisistä, Audioslaven Be yourselfistä, ja Michael Jacksonin Billie Jeanista. Tuli kyllä aika monipuolista matskuu, ku ne soitti myös Tuure Kilpeläistä, Kasmiria, Sannia yms. Oli muuten iloinen yllätys kun Voicessa aiemmin kisannu AJ Keskinen tuli lavalle yhden biisin ajaksi. Mut ehdottomasti haluan kuulla Jerkkaa vielä lisää livenä! <3 Keikan jälkeen nappasin kuvan Jerkan kaa ja kiittelin keikasta.
Maanantaina, elikkäs eilen, oltiin Iltsun kaa kattomassa Mokoman Marko Annalaa ja Tuomo Saikkosta kun esiintyivät duona Pääkirjasto Metsolla. Oli kyllä aika kuuma päivä, joten oli ehkä vähän tuskallista seistä siellä kun oli muutenki aika tiivis tunnelma, siellä meinaan oli aika hyvin väkee. Mut niinhän se on et hyvät muusikot houkuttelee ihmisiä paikalle. Ensin kirjastonhoitaja vähän haastatteli Markoo ja Tuomoo, ja saatiin sellaset lehtiset missä on kyseisten herrojen suosituksia, kuten kirja- ja levysuosituksia. Täytyykin tässä joku päivä vähän kattoo, oisko niissä mitään sellasta mitä itekkin vois lukea ja kuunnella. Oon sen verran lukutoukka ja musa-addikti, et etin aina jotain uutta. Mulle saa muutenkin tulla suosittelemaan (joko täällä blogissa tai jossain muualla) jotain mitä voisin esim. lukea tai kuunnella! :)
Mutta tosiaan, haastattelun jälkeen Marko ja Tuomo pääsi esittämään meille Mokoman biisejä. Yllätyin et tunnistin niinkin monta biisiä, vaikken oo Mokomaa nyt niin paljoo kuunnellu. Mut silti sellanen bändi jota kannattaa ihmeessä mennä kattoon. Kuultiin mm. Marras, Lunnaat, Sinne missä aamu sarastaa.. <3 Myös Haloo Helsingille tehty biisi Kuule minua oli aivan ihana kuulla. Kuultiin myös uusin biisi. Ja koska keikka oli akustinen, nii aattelin ettei Marko varmaa yhtää karju mikkiin, mutta… karjuihan se vihdoin Kiellän itseni-biisin lopussa. Ai että! Tietty tykkään myös Markon puhtaasta äänestä, mut kuulen aina jotain hienoo tossa karjumisessa, hahah.


Kiitos Jerkka Virtanen ja Mokoma Duo ihan mahtavista keikoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti