rrock'n roll child

perjantai 25. toukokuuta 2018

Vuores-päivä

Moi!
Sunnuntaina oli Vuores-päivä. Se on sellanen perhetapahtuma mikä ollaan järjestetty joka vuosi Vuores-talolla. En ollu aiemmin käyny kyseisessä tapahtumassa, mut päätin nyt tänä vuonna käydä Ansa Kynttilän takia.. :D Meiltä pääsi kätevästi bussilla Vuorekseen, jäin vahingossa aiemmalla pysäkillä ku en oo pahemmin liikkunu Vuoreksessa päin. Onneks kuitenki löysin paikan päälle mapsin avulla. Tapahtumassa oli kaikenlaista tekemistä ja nähtävää. Ulkona oli mm. makkaranpaistoo ja sai käydä rapsuttelemassa koiria. Sisällä oli eri pisteitä, missä sai osallistua arvontoihin ja sen sellasta. Oli myös kioski ja lavalla tietenki esiintyjiä. Tapahtuma alkoi yhdeltä, ja Ansa tulikin aika pian lavalle. Olipa hauskaa nähä Ansaa vihdoin, jotenki sen huumori on aina uponnu muhun. Ansa kertoi kaikenlaista ja lauloi Me ollaan nuoriso, omilla sanoillaan tietenki. :D
”Tampere on erittäin hieno kaupunki.. tai, tämä on kaupunki.”

Yks Pauliina liittyi seuraan Ansan jälkeen, käytiin kiertämässä pisteitä, rapsuteltiin koiria ja käytiin kattomassa hevosia ja poneja. Oli onneks luvattu nättiä ilmaa nii kelpas olla ulkona.
Puoli kolmen maissa mentiin takas sisälle, kun lavalla esiintyi Jukka Poika. Aika harvoin sitä tulee kuunneltua, mut onhan sillä ihan meneviä biisejä! Tuli kuultua mm. Siideripissis, Brand new ihanuus, Silkkii, Kylmästä lämpimään.. Tulihan siinä vähän laulettua mukana tuttujen biisien aikana ja muukin yleisö oli ihan hyvin messissä. Oli kyllä jees keikka!


Keikan jälkeen Jukka Poika jakoi nimmareita, päätettiin sit hakee sellanen ja otettiin kuvakin.

Myös Ansa Kynttilä jakoi nimmareita, tottakai kävin pyytämässä tältä sen nimmarin ja otettiin kuva. Juteltiin siinä samalla, ai että siinä sai taas pidätellä pokkaa. Ansan jutut on vaan niin loistavia!


Ja tässä vielä kuva itse Ernest Lawsonista, ku kävi lavalla yhessä vaiheessa:

Tapahtuma loppui sitten ku kaikki halukkaat oli tavannu Jukan ja Ansan. Olihan se ihan kiva ja onnistunut tapahtuma, ehkä ens vuonna uusiks. Vuores on muuten aika kivannäköistä aluetta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti