rrock'n roll child

maanantai 21. toukokuuta 2018

Likkojen lenkki 2018

Moi!
Lauantaina oli jälleen Likkojen lenkki täällä Tampereella. Alunperin mun ei ees pitäny osallistua koko tapahtumaan, mut satuin voittamaan lipun ja paidan eräästä kilpailusta. En sitten voinu olla missaamatta tätä tapahtumaa kun kerta ilmatteeks pääsin. :D Oli kyllä tänäkin vuonna oikein mukava tapahtuma.
Kyseinen tapahtuma järjestettiin perinteisesti Pyynikin kentällä, jonne lähdin joskus yhentoista maissa. Tän vuoden lenkkipaita oli vaaleanpunainen, jota oli vähän outoo käyttää ku herätti huomioo. Aika moni huomas sen bussissa ja muutenki en pahemmin tykkää käyttää ihan tollasta väriä vaatteissa.. :D Mut päätin ny laittaa ku oli kuitenki ihan hyvä päällä ja tummilla vaatteilla ois ollu taas liian kuuma.. Kentälle päästyäni ryntäsin lavan eteen, ku Pete Parkkosen oli tarkoitus aloittaa puol yheltä. Tapahtumaa oli juontamassa Hannu Aholaita ja Janne Saarinen.En ollu moneen vuoteen nähny Petee joten olihan sitä ihana nähä taas. Pete esitti omien biisien lisäksi myös muiden artistien/bändien biisejä. Bruno Marsia, Kings Of Leonia yms. Peten omaa tuotantoo pitäis kuunnella enemmänki, sieltähä löytyy vaikka mitä helmiä. Mut huh mikä keikka! <3
Parkkosen jälkeen kello oli sen verran, et oli aika valmistautua lenkille lähtöön. Päätin valita kävelijöiden lyhyen reitin, mikä on just jotain 2,5 km. Eli ei yhtään paha, otin viime vuonnakin saman reitin. Sellanen sopiva, kuulin et se pidempi lenkki oli aika raskas. Joskus lähempänä kahta päästiin muiden lyhyen reitin kävelijöiden kaa lähtemään. Oli itseasiassa aika samanlainen reitti ku viime vuonnakin. Reitin varrella oli taas kaikenlaisia pisteitä, mut en pysähtyny ottamaan mitään. Pysähdyin vasta taukopaikalla, siellä tarjottiin juotavaa. Sieltä sitten kävelin takas kentälle. Toi lenkki teki erittäin hyvää! Pääsin heti syömään, tänä vuonna oli itseasiassa paremmat eväät ku viime vuonna. Kanapastasalaattia, leipää, kauralastuja ja rahkaa. Juomana oli jotain minea vichyä, mut en sit juonukkaa sitä. Kauralastut otin kotiin ku en niitä jaksanu syödä. Salaatti, leipä ja rahka oli yllättävän täyttävää.

Ruokailun jälkeen kiersin vähän aikaa aluetta, ku siellä oli kaikenlaisia kojuja. Oli maistiaisia, hierontaa, arvontoja yms. Osallistuin yhteen arvontaan, ja maistelin erilaisia juomia ja lastuja.
Neljän jälkeen suuntasin lähelle lavaa ku siellä esiintyi seuraavaksi Arttu Wiskari. Enpä ollu häntäkään nähny aikoihin, en pahemmin käy Artun keikoilla. Artun keikka oli ihan hyvä, ja tunnistin muutamia biisejä. Erityisesti mieleen jäi Meidän biisi, Sirpa, Tuntematon potilas ja Mökkitie. Johtunee varmaan siitä et ne on ne biisit mitä oon kuullu radiosta. Mut kuitenki iha hyviä biisejä. Arttu lauloi myös ainaki yhen biisin Vain elämää-ohjelmasta ku on siinä mukana nyt tällä kaudella.Keikan jälkeen jatkoin alueen kiertelyä ja istuin vähän aikaa. Puoli seiskalta Elastinen päätti päivän. Löysin itteni jälleen eturivistä, vaikken myöskään Elaa pahemmin kuuntele. Mut on sillä jotain ihan meneviä biisejä ja tän keikka oli myös jees! Tuli kuultua mm. Supervoimii, Ovet paukkuu, biisejä Vain elämää-ohjelmasta..Anna sen soida oli myös siistii kuulla.
Keikan jälkeen oli niin väsynyt olo, ja olikin kiva päästä kotio suihkuun ja nukkuun. Tulihan siellä tapahtumassa oltua joku kahdeksan tuntia.. o_o
Nää lähti mukaan tapahtumasta:
Ne kauralastut, jotain lappusia, siskolle toi proteiinipatukka vai mikä onkaa, huulirasva ja avaimenperä jonka sisällä on laastareita. 
Oli kyllä onnistunut tapahtuma, katotaan josko taas ens vuonna uusiks.
Kiitos esiintyjille ja tapahtuman järjestäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti