rrock'n roll child

torstai 4. huhtikuuta 2019

Battle Beast + Cyhra, Arion, Tyrantti @ Pakkahuone


Hei!
Palataan vielä hetkeksi viime kuulle kun ihana Battle Beast esiintyi Pakkahuoneella. Bändillä oli niin hyvät lämppärit, joten se vain lisäsi innostusta ostaa lippu jo ajoissa. Ja sehän kannatti, sillä keikka myytiin loppuun hetkessä. Sain keikalle seuraa parista kaverista ja yhdestä uudesta tuttavasta, jonka kanssa ollaan muuten menossa tässä kuussa kattoon toista petobändiä, Beast In Blackia! Mutta jos nyt itse asiaan.
Pakkiksen ovet aukesi vähän siinä seiskan jälkeen, ja koska olin nopea, pääsin hetkeks tokaan riviin. Viestiteltiin kaverin kaa ja liityin tän ja toisen kaverin seuraan joten sitä kautta päädyinkin eturiviin. Siinä sain olla koko illan ja vaikka tupa oli täysi, niin ei tuntunut et tunnelma olis ollut kovin tiivis. Oli hyvin tilaa heilua keikkojen aikana.
Tyrantti avasi illan ja siis, täähän oli ihan mielettömän kova! En ollu aiemmin nähny tätä livenä mut olin kuullu biisit Rikotaan äänivalli ja Tulipyörä. Viimeiseks mainittu biisi toimi setin vikana biisinä ja sehän se vasta olikin aivan mahtava kuulla livenä. Toki muutkin biisit oli hyviä mut tää oli kyl ehdottomasti paras ja toi biisi soi edelleen päässä. Laulajalla muuten riitti energiaa!






Seuraavaksi esiintyi Arion ja tätä bändiä oli ihana nähdä pitkästä aikaa! <3 Kuultiin uuden albumin biisejä mitkä toimi erittäin hyvin myös livenä ja toki vanhatkin oli mahtavia. Arion muuten julkaisi 2018-version Seven-kappaleesta mikä on kyllä ihana! Muun muassa se soitettiin, ja kun bändi esitti You’re my melodyn, meni kylmät väreet ja itku ei ollu kaukana. Se on mun suurimpia suosikkeja tältä bändiltä. <3 Huh mikä keikka, ei voi muuta sanoa.








Ennen illan pääesiintyjää esiintyi ruotsalainen Cyhra, jota en ollu nähny vielä livenä. Olin kyllä kuullut kolme biisiä mitkä kuulosti omiin korviin niin hyviltä et olin kyllä tätäkin odottanu. Ja muistin et Jake E oli siirtynyt Amaranthesta tähän laulajaksi. Jo ekan biisin aikana innostuin tästä bändistä vielä enemmän ja oon niin fiiliksissä et pääsin todistamaan näiden keikan! Suosittelen todellakin kuuntelemaan tätä ja toivon et nää tulis pian uudestaan Suomeen.








Seuraavaksi lavan valtasi itse pääesiintyjä, the one and only – Battle Beast! <3 Heti ensimmäisen kappaleen Unbrokenin pärähtäessä soimaan hymy nousi välittömästi huulille ja olin niin fiiliksissä ku ihminen vaan voi olla. Oli aivan ihanaa kuulla vihdoin uuden levyn biisejä livenä. Unfairy tales, Endless summer, Raise your fists, I wish yms. Ai että! Ja toki vanhatkin biisit toimi, kuten aina. Black ninjan aikanakin pidin nyrkkiä ilmassa, siis tää on kyllä sellanen bändi minkä aikana ei voi vaan seistä paikallaan. Aivan järjettömän kova show, ja oon onnellinen et pääsen näkemään bändiä kesälläkin, sillä bändi on kiinnitetty Sauna Open Airiin lauantaille!

















Jäin tuttavan kanssa Pakkikselle keikan jälkeen ja näin tutun näkösiä naamoja merkkiständillä. Siellä oli Cyhran jäseniä! Menin vaan rohkeesti kysymään kuvaa koko bändin kanssa ja sehän sopi, ihmettelen kyllä miten ne sai selvää kun tuntuu et englantia puhuessa kieli menee solmuun. Halasin myös kaikkia vielä ja kiitin. Tää niin kruunas illan! Siirryttiin sit tuttavan kanssa virallisille jatkoille Amadeukseen. Ei oltu kuitenkaan kovin kauaa siellä kun väsymys otti jossain kohtaa vallan.
Oli ihan mielettömän kiva ilta!

Kiitos Tyrantti, Arion ja Cyhra. Super iso kiitos Battle Beast!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti