rrock'n roll child

maanantai 22. huhtikuuta 2019

Beast In Black @ Aulanko Areena, Hämeenlinna


Moi!
Viime perjantai-ilta oli heittämällä parhaimpia iltoja ikinä. Beast In Black esiintyi Hämeenlinnan Aulanko Areenalla. Lähdettiin kaverin kaa kaverin autolla matkaan iltakasin maissa ja matka Hämeenlinnaan kesti vajaa tunnin. Kuunneltiin Radio Rockilta vähän Children of Bodomia ja ihailtiin auringonlaskua. Hämeenlinnaan päästyämme jouduttiin käyttämään mapsia et oltas löydetty oikeeseen osoitteeseen, en tienny et jopa Hämeenlinna on hirveen sekavaa aluetta. :D
Löydettiin onneksi perille ja saatiin auto aika lähelle keikkapaikkaa. Pakko sanoo et Aulanko näytti siihen aikaan todella nätiltä!




Itse Aulanko Areena oli keikkapaikkana oikein jees ja oli iloinen yllätys ettei narikka maksanu, vaikka eihän narikasta maksaminenkaan mikään ongelma ole. Ei oltu ikinä käyty tuolla mut kuten sanoinki jo niin oikein jees keikkapaikkana, olihan siellä jonkin verran väkeä vaikka keikka ei ollu loppuunmyyty. Ostin ennen keikkaa aika hienon patchin, ehkä näytän sitä joskus täällä.

Päästiin aika lähelle lavaa ja oltiin vähän sivumpana, keikan aikana tuli taas heiluttua ja puin myös nyrkkiä joidenkin biisien aikana. Tää oli neljäs kerta ku pääsin todistamaan Beast In Blackin keikkaa ja jälleen oli ihan käsittämättömän upea keikka! Tykkään tällä hetkellä eniten ehdottomasti uuden levyn biiseistä, ne on vaan niiiin hyviä! Toki meinasin itkeä Ghost In The Rainin aikana, ja yleisössä oli taas hieno valomeri. Tätä bändiä ei voi olla rakastamatta!















Keikan jälkeen suunnattiin hetkeks vieressä olevan Scandic Aulanko -hotellin yökerhoon. Siellä oli yllättävän hyvät musat, kivan monipuolisia biisejä. Ei kuitenkaan tanssittu ollenkaan, kunhan istuskeltiin ja katteltiin menoa. Joskus puoli kahden jälkeen päätettiin lähteä kun Tampereelle oli vielä vähän matkaa. Oltiin juuri mietitty et mihinköhän bändin jäsenet oli menny ja kun tultiin yökerhosta hotellin aulaan, meitä vastaan käveli todella tutun näköinen mies. Oltiin sillain, et ei hitto, oliko toi se laulaja?! Onneks Yannis eli se laulaja, jäi pian suustaan kii jonkun naisen kaa joten ehdittiin tämän luo ja otettiin selfie, kiiteltiin paljon keikasta ja halattiin. Olin kyllä viime kesänä saanu nimmarin koko bändiltä ja jotain jutellu, mut tää oli ehkäpä vielä parempi tapaaminen kun ei ollu mitään aitoja edessä ja meidän juttelu ei ollu ehkä niin kankeaa.. :D Yanniksen tapaaminen kruunas niin tän illan. <3 Tuon yllättävän tapaamisen jälkeen eksyttiin vahingossa hotellin käytäville mut löydettiin onneks jokin sivuovi ja päästiin pihalle. Sit suunta kohti Tamperetta, olipas ihana päästä nukkumaan pitkän illan jälkeen.


Super iso kiitos Beast In Blackille ja kaverille seurasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti