rrock'n roll child

tiistai 10. syyskuuta 2019

Särkänniemen kesäkauden päättärit 2019


Moi!
Särkässä oli lauantaina kesäkauden päättäjäiset, jonne mentiin Iltsun kaa. Päivä oli aika sateinen mut onneks iltaa kohti oli paljon parempi ilma ja päivä oli kyllä muuten oikein kiva.
Tapahtuma oli jälleen yhteistyössä Radio Novan kaa josta pari juontajaa, Anssi Honkanen ja Niina Backman oli juontamassa päivän ohjelmaa lavalla.


Päivän ekana esiintyjänä oli Neljä Ruusua, jota olin odottanu eniten. Tällä bändillä on monia hyviä biisejä joita kuultiin keikan aikana ja lauloin joidenkin kertsien mukana. Oli kyllä hienoo nähä tää bändi ekaa kertaa livenä, ehdottomasti päivän paras keikka.Sit tulikin nälkä ja löydettiin itsemme isojen ranskisten ääreltä. Särkän ranskikset on todella hyviä!


Esiintyjien välissä oli aina tunti aikaa joten ehdittiin syödä rauhassa ja kävin narunvedossa kun en ollu pitkään aikaan käyny siinä. Voitin pehmokäärmeen ja Iltsu repeili mun takana ku se käärme oli alkanu hytkyä. :D Käytiin myös jossakin kohtaa Puistopuodissa mistä ostin taas kahdella eurolla 6 kappaletta lakuja. Päivän aikana oli muutenkin hyviä tarjouksia.


Päivän seuraava esiintyjä oli Arttu Wiskari jonka aikana oli myös hyvä fiilis. Tuttuja kappaleita ja Arttu oikein twerkkasi, oli hauskan näköstä. :D Keikan aikana taivaalla näkyi hieno sateenkaari mut siitä en saanu ollenkaan onnistunutta kuvaa.


Tän jälkeen taidettiin suunnata jollekkin terassille missä Iltsu veti hodarin ja ite päätin juoda yhen lonkeron. Myös yksi mun kaveri liittyi seuraan hetkeks. Jonkin aikaa istuttuamme tää kaveri lähti jo kattoon Pikku G:n keikkaa ja me mentiin myöhemmin perästä. Pikku G ei ollu niin hirveen tärkee mut mentiin kyllä jossakin kohtaa tsekkaamaan tää, tulihan sitä joskus pienempänä kuunneltua ja jotkut biisit oli ihan nostalgisia. 

Keikan jälkeen oli vielä n.50 minuuttia ilotulitukseen joten ehdittiin hyvin kuvailemaan alueella ja ostin vielä suklaata kun se lämmitti vähän viileässä ilmassa. 


Klo 21:50 niemenkärjestä ammuttiin Särkänniemen 50-vuotisjuhlailotulitus. Oli muuten hienoin ilotulitus minkä oon nähny! Tähän oltiin panostettu ja tää todellakin ansaitsi aplodit. 
Oli taas aivan mahtavat päättärit. 
Kiitos Särkänniemi tästä kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti