rrock'n roll child

perjantai 13. marraskuuta 2020

Laurea Loves Nenäpäivä @ Ravintola Periscope

Tänään vietetään Nenäpäivää! Sen kunniaksi Ravintola Periscopessa oli eilen Laurea Loves Nenäpäivä -niminen tapahtuma. Kyseessä on siis projekti jonka avulla kerätään varoja Nenäpäivä-säätiön järjestämälle Nenäpäivälle. 

Käytiin ensin alhaalla Iltsun kanssa pyöräyttämässä onnenpyörää josta voitettiin kivat palkinnot. Pyöräytys maksoi 3€ ja rahat meni keräyslippaaseen, olipas hienoa lahjoittaa samalla ja mahdollistaa kehitysmaiden lapsille edes jotain, tuli kyllä hyvä mieli.  Voitin onnenpyörästä itelleni lahjakortin Tampereen kauneushoitolaan, ja kävin jo tänään käyttämässä sen. Onnenpyörän jälkeen suunnattiin Periscopeen missä ei oltu vielä ikinä käyty. Oli tosi tunnelmallista, varsinkin illemmalla.







Illan aikana lavalla esiintyi Drag Queen Carrie, Hauli Bros, Holmala, Sami Hintsanen, Päivi Lepistö, Jenni Mustajärvi ja Uniklubi. Oli ihan mahtavat esiintyjät, varsinkin Holmala ja Uniklubi! <3 Päiviäkin oli siistiä nähä pitkästä aikaa, hän päätti keikkansa legendaariseen Romeoon ja Juliaan. Drag Queen Carrie oli ihan uus tuttavuus, en ollut aiemmin nähnyt livenä yhtäkään Drag Queen -showta. Se oli aika mielenkiintoinen ja ihan hauskakin. Harmi vaan et kaikkien esiintyjien keikat oli tosi lyhyitä. Toisaalta ymmärrettävää, sillä kattoterassilla tuli hieman kylmä. Onneks lämmin kaakao ja hodari auttoi vähän. 
Kaikenkaikkiaan tosi mukava ilta kuitenkin vaikka en tuntenut jalkoja loppuillasta. :D

Drag Queen Carrie


Hauli Bros

Holmala. Kuultiin Ensisilmäyksellä ekaa kertaa livenä, niin ihana!



Sami Hintsanen

Päivi Lepistö


Jenni Mustajärvi

Uniklubi



Hyvää Nenäpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti