rrock'n roll child

maanantai 23. marraskuuta 2020

Raise your fist into the sky! Taistelupedon karjaisu Tampereella

Maailman ihanin Battle Beast esiintyi viime viikolla kolme kertaa Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella. Ensin torstaina, sitten vielä lauantaina parin keikan verran. Mentiin vasta lauantaina kolmannelle eli vikalle keikalle, ja koska kaikki pöydät oli täynnä niin päädyttiin eturiviin, oli ihanaa nauttia keikasta kun näki kokoajan hyvin lavalle. Järjestelyt toimi muuten hyvin mut välillä ihmiset unohti kokonaan turvavälit.. 

Mutta oi kyllä, keikka ylitti jälleen odotukset ja oli mitä mahtavin meininki! Keikka oli loppuunmyyty mut en yhtään ihmettele, tän bändin keikat on joka kerta pelkkää rakkautta. Nauruilta ei voinut välttyä kun välispiikit oli niin hauskoja ja kun bändin basisti Eero innostui laulamaan joululauluja yleisön laulaessa hienosti mukana. Myös itkuiltakaan ei vältytty kun laulaja Noora herkistyi kiittäessään meitä siitä et oltiin tultu paikalle ja et kuinka ikävä bändillä on ollut meitä ja livekeikkoja.  Huhhuh! <3















Keikan jälkeen aattelin et oispa kiva tukea bändiä ja ostaa pitkästä aikaa jotain bändin fanitavaraa. Päädyin ostamaan oikein tyylikkään kasvomaskin!


Aivan super iso kiitos Battle Beastille upeasta keikasta!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti