rrock'n roll child

sunnuntai 23. toukokuuta 2021

JOIN THE DARK SIDE ♥ Euroviisut 2021

Moikka!

Tässä onkin tullut oltua aikamoisessa viisuhuumassa. Blind Channel lähti edustamaan Suomea Euroviisuissa, pääsi finaaliin ja sijoittui viime öisessä finaalijaksossa kuudennelle sijalle! Kyseessä on Suomen toiseksi paras sijoitus, eli ei todellakaan mikään huono. Saa olla ylpeä! Blind Channel sai myöskin paljon näkyvyyttä, mitä he lähtivätkin hakemaan. Varmasti ovat saaneet viisujen kautta monia uusia faneja mikä on todellakin hyvä juttu. Hyvä jätkät! 




Mun fanitus bändiä kohtaan alkoi jo kuusi vuotta sitten kun bändi esiintyi Dog's Homessa Tampereella ja oon nähnyt bändin sen jälkeen vielä muutamaan otteeseen. Varmaan eka biisi minkä kuulin bändiltä ennen tuota keikkailtaa oli Calling Out. Bändi teki keikallaan muhun lähtemättömän vaikutuksen. Nuoria jätkiä, niin paljon energiaa! Tuntuu että bändin musa on kehittynyt paljon noista ajoista, biisit jäävät helposti mieleen ja ovat todella koukuttavia! 

Blind Channel @ Jack The Rooster 15.10.2015. Vähän erinäköisiä kuin tänä päivänä.

Blind Channel @ Klubi 3.10.2019.

Mielestäni Suomen ja Italian biisit erottuivat viisuissa, minkään muun maan esitys ei oikein jäänyt mieleen. Tosi monet esitykset oli samankaltaisia, ja ehkä vähän puuduttavia. Italia vei tänä vuonna voiton, mistä olen todellakin iloinen sillä se oli toinen suosikkini Suomen lisäksi. Italiaa edustavan bändin reaktio oli kyllä hauska, ja mieleen jäi myös rumpalin epäuskoinen ilme. Mutta onhan toi niiden biisi hemmetin hyvä! 

Congrats Italy! 


Vielä kerran onnea Blind Channelille todella hyvästä sijoituksesta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti