rrock'n roll child

maanantai 3. toukokuuta 2021

Vappuviikonloppu

Moi!

Mun vappu meni mukavissa merkeissä. Perjantaina, eli aattona, istuttiin iltaa Koskenrannassa siskon ja muutaman kaverin kanssa. Oli aika hyvin porukkaa liikkeellä, joten istuttiin vähän erillään muista. Tutustuttiin uusiin ihmisiin, kuunneltiin musaa, juotiin ja naurettiin. Perus meininkiä. Oli kiva istuskella jonkin aikaa vaikka ilma ei ollut niin lämmin, tuli se aurinko välillä esiin. 



Mentiin myöhemmin hetkeksi Iltsulle. Tilattiin mäkistä ruokaa, sillä tuli nälkä ja lähdettiin siitä sitten vielä yhden tutun luo missä jatkettiin hauskanpitoa. Sieltä taksilla takas keskustaan ja kotiin nukkumaan. Oli erittäin hauska ilta!

Lauantaina heräsin jo klo 9 aivan pirteenä vaikka olin nukkunut ehkä 5-6 tuntia eikä ollut edes darraa. Lähdin iltapäivällä kaupungille tapaamaan Iltsua ja siskoa. Käytiin Subissa ja vapputorilla. Oli tarkoitus hakea munkit Pyynikin munkkikahvilasta mut olikin kiinni. Sisko lähti käymään kotonaan ja hakemaan iskän autoa lainaan, sillä aikaa menin auttamaan Iltsua tämän kämpän siivouksessa. Juotiin simaa ja katteltiin Vapun päällä vappu -virtuaalikeikkaa Ruudusta, siellä esiintyi Apulanta ja Stig. Vasta sillon iski väsymys ja räkätettiin Iltsun kaa ihan tyhmille jutuille. :D Myöhemmin sisko haki meidät siitä läheltä ja lähdettiin ihan extempore ilta-ajelulle Hämeenlinnaan. Se oli kyllä hauska reissu. Meillä oli hieno autokaraoke, laulettiin kaikkea mahdollista mitä radiosta sattui tulemaan ja räkätettiin vähän lisää. Pyörittiin autolla Hämeenlinnassa ja käytiin myös linnan luona ottamassa kuvia. Siellä taas vähän lisää räkätystä. :D Lähdettiin takas Tampereelle, käytiin siskon kaa vielä klo 00 jälkeen kaupassa, meinasin nukahtaa hyllyjen väliin. Sen jälkeen sisko heitti mut kotiin, oli ihanaa päästä nukkumaan. 

Laukontorin vapputori







Sunnuntaina käytiin Iltsun kanssa brunssilla Keskustorin Aitoleivässä, sillä olin voittanut brunssin kahdelle henkilölle. En ollut varmaan koskaan käynyt brunssilla, joten oli mielenkiintoista käydä ja nähdä mitä kaikkea siellä oli. Oli kyllä todella hyvää ruokaa, ihan kaikkea ei jaksettu syödä mut vatsat tuli silti täyteen! Oli ihanaa päättää vappuviikonloppu näin herkulliseen brunssiin. 




Oli siis oikein tapahtumarikas vappu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti