rrock'n roll child

sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Juhannus 2021

Moikka!

Nyt on juhannuksesta selvitty, ja voi että kun oli aivan mahtava juhannusviikonloppu! Tätä viikonloppua oltiin suunniteltu ja odotettu jo pitkään siskon ja meidän kavereiden kanssa. Lähdettiin perjantaina kohti Poria, sillä oltiin vuokrattu sieltä suunnalta air bnb -kämppä koko viikonlopuksi. Jo menomatkalla tunnelma oli katossa ja oltiin ihan fiiliksissä tulevasta viikonlopusta. Nähtiin muut kaverit Porin Prismalla, käytiin ostamassa paljon ruokaa ja juomaa, sitä tulikin ihan kunnolla syötyä ja juotua viikonlopun aikana. :D Kämpälle kun päästiin niin asettauduttiin taloksi ja pistettiin musat soimaan. Syötiin, saunottiin ja päästiin terassilla olevaan poreammeeseen, oli niin ihanan rentouttavaa. Tämän jälkeen ehostauduttiin ja lähdettiin kohti Porin Heidi's Bier Baaria, jossa taidettiin olla pilkkuun asti. Tuli vähän tanssittua ja laulettiin myös karaokea. Ei yhtään hullumpi juhannusaatto!




Lauantaina oli aika väsynyt meininki kun oltiin valvottu niin myöhään. Laitettiin heti aamusta musat soimaan ja muumien tunnari toimi päivän avauskappaleena. :D Iltapäivällä lähdettiin kohti Yyteriä. Oli luvattu ukkosta ja sadetta, joten ei oltu varmaan edes puolta tuntia tuolla, mut oli ihanaa käydä meressä. Ennen kun mentiin takas autolle niin haettiin grilliltä ranet, ja tajuttiin katsoa uudestaan säätiedotteita. Ei sitten tullutkaan ukkosta ja sadetta mut ei kuitenkaan enää palattu rannalle. Lähdettiin vielä ajelemaan, käytiin Kallossa ja Reposaaressa. En ollut koskaan käynyt niissä mut olipas hienoja paikkoja!











Tämän jälkeen palattiin talolle, ja syötiin taas hyvin. Päivän paras juttu tuli yhdeltä kaverilta, jonka piti kirjoittaa jollekkin että mennään paljuilemaan, ja hän olikin kirjoittanut vahingossa et mennään puljuilemaan. :D Siihen aikaan illasta toi nauratti kyllä niin paljon. 


Lähdettiin vielä joksikin aikaa ajelemaan ympäri Porin keskustaa. Käytiin myös jo tutuksi tulleella Kirjurinluodolla, olipas siellä nättiä siihen aikaan illasta.  Sen jälkeen palattiin talolle, saunottiin ja oltiin vielä poreammeessa. 







Tämän päivän avauskappaleena toimi Teletappien tunnari. :D Syötiin aamupala, siivottiin ja pakattiin, sillä talo piti luovuttaa jo klo 12 aikaan. Tavallaan oli harmi lähteä, mut tavallaan kiva palata kotiin. Oli kyllä ikimuistoinen juhannus. Erityisesti mieleen jäi uudet insideläpät, liikaa soitetut kappaleet viikonlopun aikana kuten Tsingis Khan ja Vauhti kiihtyy, mapsin ja radion sekoaminen.. :D Paljon räkätystä, ihanaa seuraa ja paljon hyviä uusia muistoja <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti