rrock'n roll child

tiistai 1. kesäkuuta 2021

Viikonloppu Helsingissä: perjantai

Moi!

Lähdettiin viime perjantaina Helsinkiin viettämään viikonloppua Iltsun kanssa. Oltiin jo pitkään suunniteltu tätä reissua ja vihdoin saatiin toteutettua se, kyllä tätä oltiinkin odotettu! Luvassa piti olla kertakaikkisen ihana viikonloppu ilman sen suurempia vastoinkäymisiä, mutta niitähän sitten riittikin. 

Eero majoitti meidät koko viikonlopuksi luokseen ja oli muutenkin koko viikonlopun meidän seurana, kiitos vielä kivasta seurasta ja majoituksesta. Eero oli meitä vastassa Kampissa, käytiin syömässä ja kaupoilla. Jo heti alkuun tuli pieni rahaepisodi: Iltsun kortti ei toiminut eikä saanut sit oikein mitään maksettua. Onneksi Iltsu sai apua ja sai nyt edes jotain ostettua. Kampin jälkeen hengähdettiin hetki Eerolla, ja lähdettiin siitä sitten kohti Taivallahtea, jossa on myös kuvattu Rantabaarin jaksoja. Pidettiin siellä pieni piknik, kuunneltiin musaa, räkätin Iltsun tanssiliikkeille ja ihasteltiin maisemia. Todella nätti paikka! 



Rantabaarin "Trissa" 








Talo missä osa Rantabaarin hahmoista "asuu" 





Taivallahden jälkeen lähdettiin takas Eerolle. Iltapala, somen selailua ja sit nukkumaan jotta oltais jaksettu seuraava päivä, sillä silloin oli enemmän ohjelmaa. 

Tää perjantai oli ehkä rennoin päivä tän viikonlopun aikana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti