rrock'n roll child

maanantai 26. joulukuuta 2022

Joulu 2022


Moi!

Taas on yksi joulu vietetty ja se meni jälleen ihan rauhallisissa merkeissä. Tänä vuonna oli ihanan luminen joulu joten oli enemmän joulufiilistäkin. Aattoaamuna heräsin jo kahdeksan jälkeen, sillä en vain saanut unta, oli jotenkin levoton yö. Söin vähän aamupalaa, katselin jouluohjelmia ja avasin kaveripariskunnalta saadun lahjan. Lähdin lähempänä kahta porukoille viettämään aattoa. Myös sisko, tämän kaveri ja mummi tulivat viettämään aattoa porukoille. Syötiin hyvin, katseltiin lisää jouluohjelmia ja myöhemmin saatiin jälkkäriä ja availtiin lahjoja. 

Porukoiden kuusi



Tänäkin vuonna sain aivan ihania ja hyödyllisiä lahjoja, voisin esitellä ne seuraavaksi.

Suklaata ja viiniä

Muumi tyynyliina ja torkkupeite


Legginssit, rasvoja ja keittiöpyyhe

Lisää suklaata

Kasvonaamioita, hauska käsipyyhe, lippu Popedan keikalle ja s-ryhmän lahjakortti

Tuikkukippoja, tuoksukynttilöitä, kynsilakka ja kaverin tekemät villasukat

Maailman coolein rokkitonttu :D

Näiden lisäksi sain myös mukin jossa on mun ja Iltsun kuva ja jossa oli suklaata. Sain myös rahaa, arvan ja hiirimaton jossa myöskin on mun ja Iltsun pärstäkuva :D Kiitos ihan jokaisesta lahjasta! En edes toivonut muuta kun uutta hiirimattoa, mut olin näköjään ollut todella kiltti. 

Myöhemmin muut lähti, ja jäin porukoille yöksi. Katsottiin mm. Raskasta Joulua ja herkuteltiin juustoilla, viinillä yms. 


Joulupäivänä käytiin moikkaamassa mummoa ja käytiin Ylöjärven hautausmaalla. Illempana kaveri tuli pitkästä aikaa käymään mulla. Juotiin hyvää glögiviiniä ja kunhan rupateltiin siinä johonkin kymppiin asti. Kaverin lähdettyä katsoin vielä joululeffaa uuden torkkupeiton alla. Olipas mukava joulu! 

Tänään voisi vielä katsella yhden joululeffan ja keskiviikkona käydä joulualeilla, perjantaina onkin kauan odotettu Blind Channelin keikka! Lauantaina vaihtuu vuosi, ja olisi tarkoitus lähteä bilettämään. Tästä tulee kiva viikko! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti