rrock'n roll child

keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Shoppailupäivä Helsingissä

Moi!

Käytiin siskon kaa maanantaina Helsingissä. Se olikin ihan mukava startti tälle viikolle. Alunperin oli tarkoitus käydä shoppailemassa joululahjoja mut ei sit löydetty sellasia. Ei kuitenkaan lähdetty Helsingistä tyhjin käsin. Muutama kiva juttu lähti mukaan.

Käytiin myös syömässä. Oltais haluttu syödä Manhattan Steak Housessa, mut meidän harmiksi sitä ei enää ollutkaan Forumissa. Tyydyttiin Raxiin kun ei keksitty muutakaan paikkaa, olihan sielläkin hyvää ja täyttävää ruokaa. Lähdettiin takas Tampereelle lähempänä puolta seiskaa. Oli kieltämättä vähän jännä paluumatka. Siis aivan jäätävä keli, lunta pyrytti paljon ja tie oli liukas. Kelin takia bussi oli myöhässä aikataulusta, eli oltiin Tampereella vasta 21 jälkeen. Mut parempi hidastellen ja ehjänä perillä kuin se että bussi olisi kaahannut ja mahdollisesti ajanut ojaan tai vastaavaa. Kyllä oli ihanaa päästä ehjin nahoin kotiin.






Yllä ostokset, jotka lähti mukaan. Alepasta karkkia, Cubukselta hiusdonitsi ja Normalista hiusglitteriä sekä unituoksu. Kokeilin vielä samana iltana tätä tuoksua. Suihkautin sitä tyynylle ja ai että kun tuoksui hyvälle. Rentoutti ja sain helpommin unen päästä kiinni. 

Mut tämmönen reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti