rrock'n roll child

keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

Arion + Joviac @ Yo-talo 17.4.2022

Moi!

Jos sitä nyt vihdoin jaksaisi postata taas tänne. On ollut vähän univelkaa viime viikonlopun jälkeen. Nukuttiin Iltsun kanssa la-su yönä huimat viisi tuntia.. Tai no oikeastaan aamu sarasti jo silloin :D Oli vaikea nukahtaa kun saatiin nauruhepuleita ja jauhettiin kaikkea p*skaa :D. Joten voitte varmaan kuvitella miten väsyneitä oltiin sunnuntai-iltana kun suunnattiin Yo-talolle katsomaan Arionia. Kyllä huomasi et molempia väsytti. Lämppäribändi Joviacin aloittaessa oltiin just lähdössä vessasta ja Iltsu säikähti niin paljon alkutahteja et pomppas metrin ilmaan ja räkätettiin niin paljon. 

Mutta Joviac oli ihan jees, tätä ei ollu tullu nähtyä hetkeen missään. Bändin laulaja Viljami oli mukana tämän vuoden Voicessa mut putosi muistaakseni kaksintaisteluissa? Hän oli kyllä hyvä kilpailija mut onneks hänen laulua voi kuulla vaikkapa Joviacin keikoilla. Hyvältähän se kuulosti taas. 


Sitten vihdoin ihana Arion! Tätä tuli nähtyä viimeksi viime vuoden Saarihelvetissä, jossa bändi oli pääesiintyjänä. Oli ihan mahtavaa nähdä tätä taas ja kuulla enemmänkin biisejä heidän uusimmalta, viime vuonna ilmestyneeltä Vultures Die Alone -albumilta. Sanoisin tän hetken suosikikseni I'm here to save you:n mikä oli ihana kuulla livenä. Kuultiin myös toki niitä hittejäkin kuten setin viimeisenä biisinä toiminut At the break of dawn. Vaikka keikkafiilis ei ollut mikään paras niin oli silti hieno keikka. 










Kiitos Arion ja Joviac!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti