rrock'n roll child

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Are you metal?

Lähettii eilen Janskun kaa Nokialle sinne Linnean synttärijuhliin. Oli ihan kivaa,syötii,juteltii,laulettii Singstarii ja katottii Scream 4 jonka otin mukaa. Sen jälkee otettii vähä kuvia jonka jälkee lähettii Janskun ja Eeron kaa takas Tampereelle. Oltii ootettu joku vartti siinä pysäkillä ku Linnean iskä tuli siihe,ihmetteli et miksei meidän bussi ollu viel tullu.... se sit heitti meidät Pirkkalaistorille oottaan bussia. Myöhemmin sit Linnea kerto Facessa et oltii oltu väärällä pysäkillä, sen takia sitä bussia ei ollu näkyny :-D
Mut niin,ooteltii sitte siinä torilla sitä bussia joku puol tuntii, se sit tuli joskus n.klo 19:05 siihe. Jansku huusi jotai sillo ku se bussi tuli nii saatii siinä kiva naurukohtaus.... Kiva ku ei enää muista mille naurettii :-D. Bussimatka oli kans iha kiva, puhuttii kaikkee randomia siinä ja sit ku aloin selittää jostai rollikkahallista nii sit Jansku oli siinä sillee: "... siis mikä trollihalli?" :-DD Bussi jäi sitte siinä Keskustorilla,käveltii siitä Koskarin pysäkille, oltii siinä melko lähellä ku mun ja Janskun bussit meni siitä ohi. Tuli siinä sit kiva kiire, sanottii nopeesti heipat ja juostii äkkiä busseihin. Tuntu et ois juossu maratonin! :D Mut oli kyl kiva olla melkeinpä koko päivä menossa, ku oltii siis nähty Janskun kaa jo puol yhen aikoihin, ja olin kotona vasta kasin jälkee. Ehin sit siinä kattelee viel Putousta, onneks Samppa tippu!

Nokialta
Singstar! :)
tämmöne random kuva joka oli iha pakko ottaa..
Karim! Luulen vähä et voittaa Putouksen mut ei voi mitää..
viikonloppukarkit... :D


Tänää en oo tehny mitää kauhee erikoista, oltii jo kahentoista aikoihin hakemassa siskoo kaveriltaa ku se oli ollu siel yökyläsynttäreillä. Siitä sit mentii viel Ylöjärvelle moikkaamaa mummua ja pappaa, pitkästä aikaa! Istuttii kahvipöydässä (tosin en juo kahvia mut join siinä mehua ja söin pullaa :D), luettii Seiskoja ja juteltii kaikkee.
Lähettii varmaa jo joskus ennen kahta, käytii viel Cittaris. Ostettii Ben&Jerry -jätskiä, en oo koskaa maistanu sitä :o Syötii äske ranskiksii nii sit sen jälkee oon syöny vähä tätä jätskii.. :D  Sit vois vähä aikaa datailla, ja joskus illempana katon Putouksen uusinnan, ku en ehtiny kattoo ku vähä sitä loppua eile. Sit tänää pitää kattoo Olipa kerran ja Tappajahain kosto. Yhyy ens sunnuntaina ei tuu enää Tappajahaita ;(
Nooh mutta ei mulla nyt muuta... AINII sillo hiihtolomalla ku on se ChillHouse, nii meen ehdottomasti kattoo Justimusta sinne Pakkahuoneelle! Ne tyypit on pakko nähä livenä ;-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti