rrock'n roll child

maanantai 14. lokakuuta 2013

Eikä maailma paremmaksi muutu jos ei sitä paremmaksi tee



Ihan ekaks on kyllä pakko sanoo, et toi ylläoleva biisi on aivan loistava! Hienot sanat ja mahtava melodia :) Tykkään muutenki paljon Haloo Helsingistä, niiltä löytyy aika montaki hyvää biisiä!


Perjantaina alko syysloma! Kestää tän koko viikon, saa onneks ottaa ihan rennosti.
Ja loma alkoi aika hienosti, porukat lähti perjantaina mökille, ja mä,sisko ja marsu jäätiin taas kolmisin kotiin... Katottiin siskon kaa Ganes perjantaina, ku se on ollu meillä jo kaauan aikaa DVD:nä enkä ollu viel ite nähny sitä ollenkaa. Iha jees leffa!
Eikä me sit oikee muuta ihmeellistä tehtykkää, kuunneltii musaa, oltii koneella, hoidettii marsuu jne.


Lauantaina mentiin jo yhentoista aikoihin mummille, ku oltiin luvattu mennä auttaan sitä siivouksessa. Siivottiin siskon kaa kaikenmaailman kirjahyllyt sun muut. Hakattiin mattoja pihalla. Tehtiin myös ite ruokaa; italianpataa jonka kaa myös vähä keitettyjä porkkanoita! Vähä myös tomaattia,paprikaa ja kurkkua niin oli kyllä hyvä annos! Oli kiva päästä pitkän siivous urakan jälkee syömää. Myöhemmin mentiin siskon ja Janskun kaa käymään kaupungissa, taidettiin käydä eka Bonuskirppiksellä. Sieltä löytyi sellane leffa ku 8 legs, se on joku kauhuleffa jossa on paaljon hämähäkkejä. Sen vois kattoo joku päivä. Kirppiksen jälkee käytiin Tullintorilla. Käytiin vaa Seppälässä, jonka jälkee mentiin asematunnelin kautta Stockmannin Hulluille päiville. Emmä sieltä oikeestaa mitää ihmeellistä löytäny, sisko ja Jansku löysi sieltä jotai. Sen jälkee viel Cybershoppiin, muistan ainaki sen et ostin siskolle uudet kuulokkeet, itelleni löysin sairaan hienon pääkallohuivin, makso jotai 4,90€.


Kaupungin jälkee tultiin meille, Jansku ei voinu olla kovin kauaa ku sillä oli sauna nii se häippäs sit jonki ajan päästä kotiinsa. Myöhemmin Sini tuli meille, joskus n. kasin aikoihin. Katottii jotai videoita koneelta, ja mentiin puol ysin aikaa Janskua vastaan, ku Jansku tuli vielä meille.
Katottin porukalla (minä,sisko,Sini,Jansku) I Am Legend, jonka olin lainannu yks päivä kirjastoautolta. Jansku alkoi jo melkee heti leffan alussa kiljuun... Mikäs siinä :--D
Sisko oli tehny aiemmin jonkun jekun Janskun kaa, ne oli laittanu mun leivän päälle kebab-kastiketta :----D Sitä oli siinä kinkun päällä mitä olin laittanu leivälle. Aloin vähä miettii et miten toi kinkku maistuu tuliselta sinapilta! :----D Ei se ees maistunu miltää kebab-kastikkeelta!
Mut se leffa oli iha jees, leffan jälkee otettii viel kuvia, ja sit Sini häippäs kotiinsa. Jansku oli viel jonki aikaa meillä, ja sit saatoin sen varmaa joskus kahentoista jälkee silloille.


Eilen oli kans tosi kiva päivä, tavattiin Janskun kaa Koskarissa joskus kahen jälkee, mentiin kattoon The Lone Ranger! Käytiin eka ostamassa tietty liput, jonka jälkee käytiin Tokmannilla ku ostin sieltä sellasen pienen karkkipussin leffalle. Sit kierreltii iha vähä aikaa Koskarissa, jonka jälkee mentiin takas sinne leffapaikalle. Ostin popparia, ja istuttiin vähä aikaa enne ku mentii saliin.
Leffa kesti 2 tuntii ja n. 20 minuuttia. Oli muuten sairaan hyvä, suosittelen ehdottomasti kattomaan!
Johnny Deppillä oli taas ihan paras rooli! Siinä oli yks aika random kohta mille hajottiin aika kivasti, mut en kerro mikä :--D Mut oli kyllä katsomisen arvoinen leffa!


Leffan jälkee aateltiin käydä Hämeenpuistossa, jos siellä ois ollu jotain. Eipä siellä mitää ollu, Eero tuli vastaan Sokoksen kohdalla. Ei oltu nähty sitä pitkää aikaa.. Kerrottiin kuulumiset jne. Käännyttiin ympäri ja mentiin Koskarin pysäkille, ku Jansku oli sopinu vielä menevänsä kyläileen yhelle tyypille. Jansku sit feidas ja hyppäs bussiin. Jäätiin siihen viel hetkeks Eeron kaa juttelee, sit Eero lähti ja jäin ite viel oottelee bussia.


Eipä mulla muuta, tällä viikolla pitäs käydä kyselemässä työharjottelupaikkaa, ja sit sovittiin Janskun kaa et kolutaan koko Tampere läpi! Mennään kaikenmaailman Pispalat,Linnainmaat ja kaikki läpi, sellasta pientä reissailua Tampereella :---) Ihan loisto idea! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti