rrock'n roll child

torstai 10. lokakuuta 2013

Michael Monroe@Pakkahuone


En jaksanu ottaa kokonaan tota videoo tosta ekasta biisistä jolla Michael aloitti. Laatu nyt ei oo taaskaan mikään paras, niiku ei kyllä muissakaan videoissa ja kuvissa mitä tähän postaukseen laitan, mut täytyy vaa kestää. Videoiden äänen laatu on kans aika sellane josta en kyllä sano yhtää mitää..
Mut siis, eilen oli Michael Monroen keikka Pakkahuoneella! Ovet aukes siinä klo 19 aikaa, mut ite menin vasta kasiks ku kuulin et Michael alottaa klo 21. Kävin eilen koulun jälkee Hulluilla Päivillä, jonka jälkee sit jo aloin valmistautuu keikkaa varten pakkaamalla laukun ja kattomalla keikkavaatteet. Lähin puol kasin bussilla keskustaan, ja olin tosiaan joskus n. kasin aikaan Pakkiksella. Näytin lipun, vein takin narikkaan, laukkutarkistus ja sit suuntasin sinne lavalle päin. Kävin siinä yhellä kojulla missä yleensä myydään fanitavaraa. Ostin siitä tämmösen:


Tommosen hihamerkin siis ostin! Maksoi 5€. Aattelin et toi vois sopia farkkutakkiin :)
Tykkään tosta tosi paljon!
Hihamerkin ostamisen jälkeen menin vaa hengailee siihen lavan lähelle, tekstailin ajankuluks Janskulle ja sillee. Ku kello oli lähellä yheksää nii menin vielä lähemmäks lavaa, olin melkein eturivissä! Ku Michael tuli lavalle nii kaikki alko tietty kiljuun/huutaan/jotain sinne päin, ja fiilisteleen musan tahtiin ;) Ite kiljuin jonki verra, ja taputin oikeestaa jokasen biisin aikana. Paljon kuvia tuli otettuu, ja videomateriaalia. Kaikki biisit oli todella mahtavia livenä, vaikken kyllä ollu kaikkia kuullukkaa, johtuen siitä etten omista Michaelin uusinta levyä, uusia biisejä se veti aika paljon joita olin vaa sillee nopeesti kuunnellu netistä mut kyllä niitä vanhojakin biisejä tuli,jopa Hanoi Rocksia, tai no eikös se oo aina vetäny myös vanhoja Hanoin biisejä? :) Ballad Of The Lower East Side, '78, Modern Day Miracle, Eighteen Angels, Got Blood?, Dead Jail Or Rock'n Roll  ja paljon muitakin hienoja kappaleita tuli kuultua. Tuli siis sekä uutta että vanhaa musaa!


Michaelilla riitti hirveesti energiaa, niiku myös muillaki bändin jäsenillä. Michael kiipes yhessä vaiheessa jossain siinä lavan vieressä, ja otti paljon yleisöö huomioon! Tuli ihan lähelle huudattaan yleisöö, se oli musta ehkä vaa metrin päässä! Oisin varmaa pystyny koskeen sitä esim. käsivarteen. Ihan mieletöntä!

Tässä tuleeki sitte vähä enemmän kuvia ja videoo!




Noi housut on niiin hienot! :o



Missään vaiheessa ei kyllä ollu ollenkaa tylsää! Nii ja oli siis eka kerta ku näin Miken livenä. Oli todellakin näkemisen arvoinen <3
Keikka sit loppuki jo varttiyli kymmenen, aattelin et se ois loppunu paljon myöhemmin. Oisin oikeesti voinu kuunnella vaikka koko illan Michaelia!
No mut keikan jälkee hain takin narikasta ja kävelin pysäkille. Pääsin nukkumaan ehkä vasta joskus kaheltatoista. 7 tunnin yöunilla kouluun, olo on ollut kyllä ihmeen pirtee! Ei oo ollenkaa väsyttäny.

SUURI KIITOS MICHAEL MONROELLE <3 TOIVOTTAVASTI TULIS TAAS PIAN UUDESTAAN TAMPEREELLE! 


2 kommenttia: