rrock'n roll child

maanantai 28. lokakuuta 2013

Valoviikkojen avajaiset

Mentiin eilen siskon ja Janskun kaa Valoviikkojen avajaisiin, jotka oli tossa Keskustorilla. 
Avajaiset alko siinä joskus n. seiskan aikaa, oli jo aika pimeetä ja väkee oli ihan kivasti! 
Siellä oli joku avajaispuhe, sit oli joku random esitys joka näkyi sillee hienosti, en osaa selittää, mut tässä pieni video minkä otin:


Laatu ei tosiaan oo se paras, mut ei voi mitää. Otin vaa pienen osan videoo ku ei jaksanu kokoaikaa kuvata. Tollanen se esitys siis oli, aika hämärä :D Mut ihan kivasti kuitenki toteutettu. 
Ton jälkeen oli tuliesitys, joka oli itseasias aika kiva! Siinä oli jotain ihmisiä soittamassa musiikkia samalla ku taas ne toiset ihmiset tanssi tulen kanssa. Ainii ja noiden kaikkien kuvien kellonajat ei oo oikeessa, unohdin vaihtaa kameran kellonajan.. 


Näiden kuvien laatu ei oo myöskää mikää paras mut ainaki jos ite kuvaan pimeellä nii ei niistä kuvista tuu kauheen hyvälaatuisia. 
Siellä muuten puhui yhessä vaiheessa Sanna Säntti, joka oltiin valittu Valoneidoksi, vai mikä lie onkaa :D Ja kyseinen ihminen muuten oli mukana Voice of Finlandin ekalla tuottarilla! Otin siitäki pari kuvaa mut ne ei oikee onnistunu. 
Ja sitten oli vielä illan viimeisen ohjelman vuoro; ilotulitus! Oli kyllä huikee!



Heti ilotulituksen jälkeen sytytettiin valot, ne kai on nyt viimestä vuotta Tampereella. Vai onkohan ne vielä pari vuotta, en muista. Kuulin jostain et Tampereen Valoviikot uudistuu jossai vaiheessa. 


Mut eipä mulla muuta, laitan vielä aiheesta poikkeavan kuvan tähän alle, tämmönen löytyi yks ilta meidän rapun ovesta :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti