rrock'n roll child

torstai 17. huhtikuuta 2014

Hyvää Pääsiäistä kaikille! / Happy Easter to everybody!

Mooi! Tänään alkoi pääsiäisloma :) Vaikka eihän se loma nyt niin pitkä ookkaa, muutama päivä vaa mut on tää kumminki tosi kiva juttu et saa olla välillä pois koulusta!
Mulla on itseasias aika kivoja suunnitelmii tälle pikku lomalle. Lähetään äidin ja siskon kaa huomenna yhelle leirintäalueelle mistä oon täällä varmaa joskus puhunukki. En oo käyny piitkää aikaa siellä nii sen takii sinne on jotenki kiva mennä. Emmä sinne yleensä jaksa lähtee, käyn siellä ehkä tyylii vaa pari kertaa vuodessa. Mut joo, huomenna kuulemma sataa niin oon ainakin huomisen sit vaunussa datailemassa, katon telkkaa ja tällee. Ja jos ei kokoaikaa sada nii käyn tietty ulkona.
Lauantaiks on ainaki iskän mukaan luvattu hyvää ilmaa, niin voisin käydä kunnon kävelylenkillä ja vähä kuvailla aluetta. Siellä alueella on myös sellanen kioski josta voi ostaa ranskiksia, niin ostan varmaan sellaset ja syön terassilla. Muistan kun tein sillee viime kesänä, se oli sillon jotenki niiin ihanaa syödä ranskiksia ilta-auringossa. Aaa, rakastan muutenkin kaikkee kesään liittyvää <3 Pian se kesä sieltä tulee! Ehkä vois myös ottaa yhet Pubissa... :D
Mut eipä mulla muuta,lähen tossa tunnin päästä moikkaamaan mummia ja sit illalla taas Salkkarit ja Revolution!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti