rrock'n roll child

maanantai 8. syyskuuta 2014

If chicken little tells you that the sky is fallin'


Moi! Mun piti mennä Nääshelppiin sunnuntaina (ja kirjottaa siitä jopa postaus), mutta enpä sit voinukkaa mennä ku tuli vieraita. No mut onneks siellä ei ollu mitään sellasta niin tärkeetä bändiä, et ei nyt silleen haittaa vaikka missasin koko tapahtuman. Mut joo, viikonloppu oli ihan nice. Porukat lähti mökille, sisko oli kaverillaan molemmat yöt nii sain olla rauhassa kotona. En nyt hirveemmin muista mitä tein perjantaina.. taidettiin vissiin olla siskon ja kaverin kaa meillä jonki aikaa. Katoin Jurassic Park kolmosen ja datasin liikaa.. AINII ja kävin muuten samana päivänä ostamassa lipun Deathstarsin keikalle! Se on klubilla 27. päivä tätä kuuta, can't wait! Meni tosin hetki enne ku löysin sen paikan mistä sen lipun sai ostettuu :D
Lauantaina mentiin kaveriporukalla Ikeaan, en ollukkaa käyny siellä pitkää aikaa. Onnistuttiin ajamaan vahingossa ohi ja taidettiin eksyäkin :D Löydettiin sit kuitenkin aika pian perille.
Kierrettiin  molemmat kerrokset, nähtiin se sama hökkeli mitä säädettiin joskus Janskun kaa :D Harmaa,harmaa,harmaa :''''D  Miten sellaselle voikin hajota niin pahasti?
Mentiin kiertelyn jälkeen syömää, ai että ne Ikean ranskikset & lihapullat <3 Oli niin maittava ateria ettei ollu kyllä enää sen jälkee nälkä!  Sen jälkeen tehtiin pieni extempore-reissu. Voi luoja ne jutut mille naurettiin autossa :''D Tai no emmä enää muista mille me naurettiin, hyvä muisti ja sillee..
Tehtiin se extempore-reissu yhteen ihan kivaan paikkaan, ihasteltiin järvimaisemaa ja auringonkukkia!

Tähän väliin kuvia lauantailta :)

Eka kuva ei muute oo lauantailta, otin sen joskus muutama päivä sit kaupungilta. Toinen kuva on sitä mun ja Janskun vanhaa insideläppää :'D Ja kolmannessa kuvassa Ikean ruokaa, nam!

Käskin siskoo ottaan nää pari kuvaa ku istu paremmalla paikalla. Siskon valokuvaustaidot oikein näkyy ekassa kuvassa.. No okei ei kai kukaan ois saanu yhtää sen parempaa kuvaa, koska liikkuva auto :D Hajottiin Janskun kaa ku sisko huutaa noiden lehmien kohdalla: "LEHMIÄ. KOHOKOHTA!" tai jotai sinne päin :D

Ihanat järvimaisemat :)

Auringonkukkia,jee. Ja toi kuu näytti kivalta :)


Oli kyl kiva tehä semmone extempore-reissu, sellaset on just parhaita!
Mulla on muuten kaks pitkää kirjaa luettavana, tuli sellane fiilis taas et haluun lukee paljon. Lainasin kirjastolta Aerosmithin tarinan (Walk This Way) ja Kotiteollisuus.com: Vittuilua jo vuodesta 2001. Molemmat vaikuttaa tosi mielenkiintosilta, vaikka oonkin vielä vähän alussa. Mut suosittelen ehdottomasti!
Mulla ei oo muuten vielä näillä näkymin tiedossa keikkoja ennen Deathstarsia, voi yhyy ku haluis jo jollekkin keikalle! Pitää sit vaan kärsivällisesti oottaa tota Deathstarsin keikkaa.. Deathstarsista seuraavat keikat ois ens kuussa. 18.lokakuuta Barbe-Q Barbies ja Amoral. Ja 31.lokakuuta Mushaboom, vai miten se nyt kirjotetaan :D  Barbe-Q ja Amoral ois Lost In Musicissa Klubilla, samana päivänä ois myös Santa Cruz Pakkahuoneella. Mietin kauan aikaa kummalle keikalle meen, ja päätin sit et meen kattoon Amoralii, koska oon kuitenki Santa Cruzin nähny kolme kertaa, ja Amoralin vaan kerran. Oon nähny Amoralin viimeks v.2009, et ehkä se ois kuitenki korkea aika nähdä se nyt pitkästä aikaa kun on mahdollisuus! Santa Cruzin viime näkemästä ei ees oo kovin pitkä aika ku näin ne kesäkuussa South Parkissa :) Nii ja mulla ois myös mahdollisuus saada ehkä kuva Arin kaa ku en oo vieläkää saanu yhtäriä sen kaa, oon sitä kuitenki jo niin monta vuotta fanittanu ja nii.
Mutta eipä mulla nyt muuta, tulipa taas paljon tekstiä. Hyvää alkavaa viikkoo kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti