rrock'n roll child

tiistai 16. syyskuuta 2014

Lost In Music Festival Tampereella 15.-18.10.2014

"Vuosittain Tampereella järjestettävä kaupunkifestivaali Lost In Music esittelee nousevia pop-, rock-, indie- ja metallibändejä sekä jo paikkansa vakiinnuttaneita artisteja. Edustettuna on lisäksi hiphoppia ja maailmanmusiikkia - kokeellisempaa puolta ja iskelmää unohtamatta."

 "Tapahtumapaikkoina toimivat Tampereen keskeisimmät keikkapaikat, kaikki kävelymatkan päässä keskustassa."

En oo ennen käynyt ollenkaan kyseisessä tapahtumassa, mutta tänä vuonna on kyllä pakko mennä, koska ainakin 18.10. on aivan mahtava bändikattaus Pakkahuoneella ja Klubilla; Apina,Barbe-Q Barbies,Amoral,Mikko Herranen,Ziggy Wild,Santa Cruz ja Reckless Love! <3 Tosta Apinasta ja Ziggy Wildista en oo kyllä ikinä kuullukkaa.. Enkä Barbe-Q Barbiesista. Mut meinasin oikeesti seota ku katoin uusimpia kiinnitettyjä esiintyjiä ja huomasin siellä Reckless Loven!
Taisin sanoa jossain aiemmassa postauksessa, et meen kattoon Amoralia ja jätän Santa Cruzin väliin, niin nyt siihen asiaan tuli pieni muutos! Mulle siis selvisi että osa noista bändeistä esiintyy Klubilla ja osa Pakkahuoneeella just sillain että keikat soivat vuorotellen molemmilla puolilla, siinä Klubin ja Pakkahuoneen välissä on ovi jota kautta pääsee sitten molempiin. Ja lippu maksaa VAIN 18 €! Luulin et ois ollu vähän kalliimpi mut ei kyllä todellakaan haittaa vaikka maksaakin vaan ton verran! Äiti lupas ostaa mulle sen lipun nimpparilahjaks :3 OON NIIN ONNELLINEN! Näkisin Amoralin ja Mikko Herrasen toisen kerran, Santa Cruzin neljännen kerran ja Reckless Loven JO YHDEKSÄNNEN KERRAN! 

Tapahtuman sivuilta löytyy muut keikkapaikat & esiintyjät ja paljon muuta infoa. Tapahtumassa on jokaiselle jotakin! Tätä tapahtumaa ei kannata missata!






Tässä vielä jotain kuvia kännykän puolelta, jotka ei liity tähän asiaan mitenkään :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti