rrock'n roll child

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

All you'll see is my escape tail light



Ylläolevan linkin takaa löytyy yks ihana kappale <3 Reckless Loven Gone With A Smile, jota oon kuunnellu viime aikoina paljon, harmi ettei sitä löydy Youtubesta..

Mut niin, pidettiin tosiaan ne myöhäset Halloween-juhlat tossa lauantai-iltana. Pidettii ne juhlat yhellä kaverilla, jonne sisko oli menny paljon aikasemmin. Juhlat alkoi joskus seiskan aikaa, mä, sisko ja yks meidän kaveri oltii vaa pukeuduttu joksikin. Kaveri oli rakennusmies tai joku sen tapanen, sisko oli pukeutunu kissanaiseks ja ite olin vampyyri :D Jansku ja toinen meidän kavereista tuli siinä vähän seiskan jälkee ja ne ei ollu pukeutunu miksikään. Sisko ja se yks kaveri oli koristellu kämppää leikkihämähäkeillä ja laittanu herkkuja. Pelattiin juomapeliä ja kunhan oltiin. Meidän piti kattoo Texasin moottorisahamurhaaja mut se vähä niiku jäi. Katotaa se ehkä ens viikonloppuna.
Sellaset juhlat niinku näin tiivistettynä. en jaksanu alkaa kirjottaa mitää kunnon romaanii ku ei niissä oikeestaa tapahtunu mitää ton ihmeempää.


 Sunnuntaina oli tylsää joten päätin kysyä Janskua ulos käveleen. Käveltiin parin paikan läpi kaupunkiin, ja nähtiin pari kaverii. Mentiin yhteen kahvioon hengaileen. Jansku sai taas vaihteeks sellasen nauruhepulin et tais muut asiakkaat hieman ihmetellä... :'D Lähettiin sit Janskun kaa sieltä kahestaan, ja taidettiin nähä Salkkari-Helenan näyttelijä. Tai ainaki se näytti siltä. Janskulla ei ollu bussikorttii eikä rahaa mukana nii sen piti kävellä kotiin, päätin sit liittyä kävelyseuraks koska sit ei ois tarvinnu vielä feidata Janskuu :D Ja tulihan siinä iha hyvää liikuntaa, teki muuten hyvää mut huomasin kotona et olin saanu kengistä oikein hienon ja kipeän jäljen johonkin nilkan lähelle. :D
No mut oli kuitenki taas hyvä viikonloppu!
Btw kuulin maanantaina että Nightwish vetää jättikeikan ens kesänä Tampereen Ratinan Stadionilla! SINNE ON PAKKO MENNÄ! Lämppärinä ois Children Of Bodom ja Sonata Arctica, uuu!  Nyt ois ainaki yks keikka tiedossa ens kesälle, aaaa en malta oottaa! <3
Otin muuten sunnuntaina kuvia samalla ku käveltii Janskun kaa, en nyt enää jaksa tunkea niitä tähän postaukseen joten voisin tehdä seuraavaks vaikka oman postauksen niille kuville :-) Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti