rrock'n roll child

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Mushaboom,Danakill@O'Haras

Oltiin Janskun kaa tossa perjantaina O'Harasissa kattomassa Mushaboomia ja Danakillsia.
Molemmat on tamperelaisia yhtyeitä. Tavattiin Janskun kaa joskus ilta kympin maissa Keskustorilla ja käveltiin sieltä O'Harasiin, se on Hämeenpuistossa päin. Meidän ohi kulki auto josta joku jätkä huusi et mihin ollaan menossa. Jansku sitten fiksuna ihmisenä vastasi: "Eteenpäin!"  :---D Ei toki hajottu. Käveltiin Hämeenpuiston läpi ja nähtiin sairaan upea kurpitsakynttilä! Se oli niin cool.
Oltiin joskus lähempänä puolta yhtätoista O'Harasissa, tilattiin isot omenasiiderit. Maksoi jotai 8 euroo, en oo ikinä maksanu mistään juomasta noin paljoo. No mut onneks oli rahaa ja hyvää juomaa! :D Siirryttiin juomien kanssa kellarikerrokseen, Mushaboomin piti aloittaa puol yhentoista aikaan mut se aikataulu hieman venyi. Istuttiin Janskun kaa jossain nurkassa ja hajoiltiin kaikelle.
Mushaboom aloitti jonkin ajan päästä ja olin siinä heti et woou! Ihan mielettömän energinen keikka ja loistavan kuulosia biisejä! Mitään biisiä en ollu aiemmin kuullu mut nytpähän kuulin ja voisin mennä kattoon tota bändiä uudestaankin! Joonaksen ääni kuulostaa niiiiin makeelta! Ja onhan siinä bändissä loistavia soittajiakin.  Keikan jälkeen syöksyttiin nurkasta lavan lähettyville. Bändin jäsenet kaikkos hetkeks jonnekin ja sit ne tulikin yhtäkkii jostain ovesta. Otettiin Joonaksen kaa kuva, jee :3 Sanoin sille et ollaan joskus juteltu Facebookissa ja se sano muistavansa! Olin aika yllättyny et sekin muisti vaikkei olla juteltu Facessa piitkään aikaan! Sain myös halin :3 Sit ne taas häippäs ja siirryttiin Janskun kaa siihen lavan lähellä olevalle paikalle. Hajoiltiin hieman lisää. Danakill aloitti jonkin ajan päästä ja sekin kuulosti hyvältä! Vaikka Mushaboom olikin illan paras bändi mut joo :D
Jansku tykästyi Danakillsin musaan, kuulemma enemmän sen tyylistä musaa. Kuunneltiin vaan muutama biisi koska haluttiin käydä vielä kävelemässä ulkona ennen mun bussin tuloa.


Vikassa kuvassa Danakill

Kello oli ehkä jotain vähä yli kakstoista ku lähdettiin sieltä O'Harasista. Käppäiltiin vaan siellä jossain ulkona ja käytiin mäkissä syömässä ranskiksia. Puhuttiin et vois käydä joskus Hällässä ja Ravintola Artturissa, sieltä saa Janskun mukaan sairaan hyviä ranskiksia :D Täytyy pitää mielessä.
Käveltiin mäkin jälkeen Laukontorin kautta pysäkille, mun bussi tuli siinä joskus yhen jälkeen. Lisää väsynyttä meininkiä :D
Mut oli ainakin huikee halloween yö! Kiitos bändeille ja parhaalle seuralle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti