rrock'n roll child

perjantai 7. marraskuuta 2014

Listen I'm gonna take you to where it starts



No mutta hei! Tää viikko on kulunu älyttömän nopeasti. Työharjoittelussa on mennyt ihan kivasti ja siis varsinki siellä aika kulkee kuin siivillä. Mulla on joka päivä melkein samat hommat mut se ei ees haittaa, tykkään olla tossa paikassa. Mulla ois tota harjottelua vielä pari viikkoo ja sit takas kouluun, nyyh. Meille tulee koulussa olemaan heti harjottelun jälkeen aivan kamala jakso! En tykkää ollenkaa.
No mut tällä hetkellä istun vaa täällä kotona lämpösessä, puolen tunnin päästä alkaa Nenäpäiväshow jonka aattelin kattoo. Oon kattonu ton ohjelman melkein joka vuosi, tykkään vaan siitä jotenki tosi paljon. Siellä on esiintymässä mm. Robin, Krista Siegfrids ja mikä parasta, Olli Herman!  Salkkarit ja Posse jää nyt näkemättä mut onneks ne voi kattella myöhemmin netistä.

Nenäpäiväshow klo 19-00 YLE TV 2, muistakaahan kattoo! 


Yritin piirtää Santa Cruzin logoo, mut ei siitä nyt ihan täydellinen tullu. Oli liian haastava mulle :D


 Nii ja tännekkin päin on nyt satanu lunta! Oli ihana herätä aamulla ja huomata ikkunasta et maa on lumen peitossa. Talvi on oikeesti ihanaa aikaa, vaikken niistä pakkasista kyllä tykkää. Mut talvessa on kuitenki sellanen omanlainen tunnelma. Toivottavasti muuten tulee luminen joulu! 
No mut nää oli taas näitä peruskuulumisia. Pidetään kaveriporukan kaa huomenna myöhäiset Halloween-bileet, ehkä voisin niistä kertoo sit seuraavassa postauksessa. Hyvät viikonloput kaikille ja hauskaa nenäpäivää!

2 kommenttia: