rrock'n roll child

torstai 20. marraskuuta 2014

Swedish bands

Tajusin tässä joskus että Ruotsista tulee oikeesti ihan hiton monta hyvää bändiä. Aattelin nyt kertoo tänne niistä ruotsalaisista bändeistä mitä tykkään kuunnella! Nää bändit ei oo sit missään tärkeysjärjestyksessä.

Baby Jane
Tyylilaji: Hard Rock.
Olin ekalla The 69 Eyesin keikalla vuonna 2012, ja tää bändi oli lämppäämässä. Näin siis tän bändin myös sillon ekan kerran. Olin aiemmin kuullu niiltä ton ylläolevan biisin, mut en mitää muuta. Tuli kuitenkin kuultua enemmän niiden biisejä sillä keikalla. Ja ne biisit kuulosti älyttömän hyviltä! Toimii siis hyvin livenä. Taisin kuunnella ton keikan jälkeen Youtubesta lisää  tän bändin kappaleita, ja mun toinen lempibiisi on This Is War. Nyt ton bändin kuuntelu on jääny vähän vähemmälle. Tykkään kuitenkin edelleen! Ja rakastan noita niiden päällä olevia vaatteita mitkä näkyy tolla musavideolla :3 Kaikenlisäks tän bändin jätkät on tosi mukavia, ku tuli juteltuu niiden kaa sillo ku näin ne ekan kerran, ois niin ihanaa nähä tää bändi pian uudestaan!
https://www.facebook.com/babyjaneofficial 



Amaranthe
Tyylilaji: Metalcore, Power Metal, Melodic Death Metal, Pop Metal, Trance Metal
No oikeestaan tää on ruotsalais-tanskalainen yhtye, mut kyllä tää nyt kumminkin kuuluu ruotsalaisiin bändeihin. En oo nähny tätä bändiä koskaan livenä. Ens vuonna tää bändi kuitenkin esiintyy Tampereen Pakkahuoneella, ja voi että olis kyllä upeeta päästä paikan päälle! Oon halunnu nähä tän yhtyeen siitä lähtien kun kuulin tän musaa ekan kerran. Hankin vuonna 2011 ilmestyneen Amaranthe -albumin muistaakseni joskus viime vuonna. Elizen ja Jaken äänet sopii niin hyvin yhteen, ja Henrikin ääni on myös ihan törkeen hyvä, varsinkin tossa ylläolevassa kappaleessa. Rakastan! Mun lempibiiseihin kuuluu ylläolevan biisin lisäks mm.  Hunger, 1.000.000 Lightyears, Automatic, Call Out My Name  ja Burn With Me.
https://www.facebook.com/AmarantheBand



Avatar
Tyylilaji: Melodic Death Metal, Groove Metal
Näin tän bändin ekan kerran livenä vuonna 2011 Pakkahuoneella. Oli lämppäämässä  Stratovariusta ja Helloweenia. En ollu kuullu ennen tota keikkaa koko bändistä, mut muistan ku bändi tuli lavalle ja katoin eka et on muuten komean näkönen laulaja. Ja onhan sillä huikea ääni! En tienny mitä biisejä ne sillon veti mut hyvältä kuitenkin kuulosti. Innostuin bändin musasta ja aloin kuunteleen niiden musaa ton keikan jälkeen. Mulla onkin jo monta lempikappaletta noilta; Let It Burn, Reload, Smells Like A Freakshow, Torn Apart, Bloody Angel, Deeper Down, Queen Of Blades..  En oo nähny tota bändii ton vuoden 2011 keikan jälkeen :( Ikävä tätä bändiä!
https://www.facebook.com/avatarmetal


CrashDïet
Tyylilaji: Glam/Sleaze Metal, Sleaze Rock, Hard Rock
Näin kyseisen bändin ekan kerran viime vuoden Sauna Open Airissa. En tosin ehtiny näkeen ku vaa vähäse niiden keikkaa ku satuin olemaan niiden keikan alussa Hardcore Superstarin Meet&Greetissä. Crashdïet veti kuitenkin huikean keikan ja näin ne bändin jäsenet Volbeatin aikana jossain aidan takana piilossa ja kerroinkin niissä mun Sauna Open Air -postauksissa (niihin pääsee tästä ja tästä) et olin menny kysymään yhteiskuvia ja nimmareita. Se oli niin uskomattoman ihanaa ja Simon vilkutti takas ku lähdin sit kuvien ja nimmareiden jälkeen. Niin ihania jätkiä :3 Ja mahtavaa musaa! Olli Herman lauloi muuten joskus tässä yhtyeessä mut eros siitä sit ku halus keskittyä enemmän Reckless Loveen.
Mun lempibiisejä tältä yhtyeeltä on mm. So Alive, Cocaine Cowboys, Armageddon, Riot In Everyone, Generation Wild, In The Raw ja Falling Rain. Suuri ikävä on myös tätäkin bändiä <3
https://www.facebook.com/realcrashdiet 


Deathstars
Tyylilaji: Industrial Metal, Gothic Metal
Tän bändin näkemisestä ei ees oo niin hirveen pitkä aika ku näin ne syyskuussa Klubilla.
Oon kuunnellu aika paljon vaa kolmea kappaletta näiltä; Explode, Death Dies Hard ja All The Devils Toys. Ja noi on oikeestaan ne mun lempikappaleet, vaikka kuulinkin sillä  syyskuun keikalla toki muitakin kappaleita mut jotenkin taas ne ei oo jääny silleen kovin hyvin mieleen. Vaikka kyllä ne muistaakseni siellä keikalla hyviltä kuulosti. Mun on monta kertaa pitäny kuunnella paremmin niitä muitakin biisejä mut se on jotenki vähä jääny. Voishan niitä kuunnella tässä joku päivä, mistä sitä tietää jos saan joistaki niistä uusia lempikappaleita. No mut loistava bändi tää kuitenkin on! Toivottavasti tulee pian uudestaan Suomeen!
https://www.facebook.com/deathstars



Europe
Tyylilaji: Hard Rock, Glam Metal,Classic Rock
Tää on myös yks maailman ihanimmista yhtyeistä. Tuli nähtyä South Parkissa ekan kerran livenä tossa kesäkuussa :3 Mun on vieläkin vaikee uskoo et oon todella nähny tän bändin, vieläpä ihan kasvotusten ku sain bändin jäseniltä nimmarit ja halin! Tää bändi oli sillon South Parkis lauantaipäivän pääesiintyjä ja niiden keikka oli aivan huikee, ja vieläpä eturivi <3 Mm. The Final Countdown (bändin suurin hitti!),  Superstitious, Carrie ja Rock The Night kuuluu mun lempibiiseihin ja noi oli myös niin mahtavan kuulosia livenä, en toki meinannu itkee sillo ku kuulin noi.  Joey Tempest on ollu nuorena niin komee! Tai no onhan se edelleen iha komee mut nuorempana oli kyllä paljon komeempi. Niin ihanat hiukset ja voi mitkä silmät <3
https://www.facebook.com/europetheband 


H.E.A.T.
Tyylilaji: AOR (Aikuisrock), Hard Rock
Tää bändi tuli myös nähtyä ekan kerran South Parkissa. Oon jo aika kauan kuunnellu tätä kyseistä yhtyettä ja pakko sanoo et ku näin tän bändin livenä, nii menin aika sanattomaks, hyvällä tapaa tietty. Tän bändin keikka oli siellä South Parkissa ihan mieletön vaikken kaikkia biisejä tiennytkää. Tällä bändillä on huikea lavaenergia, eli suosittelen käymään tän bändin keikoilla! Tän bändin jätkät saa yleisön ihan helposti mukaan.  Biisitkin on todella tarttuvia ja piristäviä, ja tälläkin hetkellä mulla soi toi ylläoleva kappale päässä. Mun lempikappaleita on ton ylläolevan lisäks mm. Tearing Down The Walls, We Will Never Die, Inferno,It's All About Tonight, All The Nights ja Mannequin Show.
Toivottavasti näkisin myös tänkin bändin pian uudestaan, niin ihana bändi <3
https://www.facebook.com/heatsweden


Hardcore Superstar
Tyylilaji: Hard Rock, Glam Metal
Oon nähny tän bändin kaks kertaa, ekan kerran viime vuonna Pakkahuoneella ja Sauna Open Airissa Ratinassa. Tän bändin keikat on myös energisiä, tykkään! Ja muistan vieläkin sen hetken ku olin tän bändin Meet&Greetissä ja yks tän bändin jätkistä sano mulle: "HEY DUDE! ...sorry,girl"  :D Se oli vaan niin paras! Ja sit se ku sain niiltä kaikilta nimmarit ja sain kuvan Jocken, bändin laulajan kaa :3
Tältä bändiltä on myös tottakai lempibiisejä, ylläolevan kappaleen lisäks mm. Bag On Your Head, Cry Your Eyes Out, One More Minute, Won't Take The Blame pt 1 & pt 2, Long Time No See, Above The Law, Moonshine, Last Call For Alcohol,Someone Special... Niin paljon loistavia biisejä.
Ikävä tätäkin bändiä <3
 https://www.facebook.com/OfficialHardcoreSuperstar



Toxicrose
Tyylilaji: Modern Metal
Tätä bändiä en ookkaan nähny ikinä livenä. Nää oli joskus Tampereen Jack The Roosterissa ja mua niin harmittaa etten päässy paikan päälle! Ois ollu varmasti hyvä keikka.  En oo kylläkään tätä bändiä nyt pitkään aikaa kuunnellu enkä oo kuullu ku vaa pari kappaletta. Ylläoleva kappale on yks niistä ja se onkin mun lempikappale. Voisin kyllä tätäkin bändiä kuunnella pitkästä aikaa. Tää bändi pitää oikeesti nähä joskus!
https://www.facebook.com/TOXICROSE.Official

----

Siinä olikin ne bändit mitkä nyt ekana tuli mieleen. Löytyykö noista jokin suosikki vai tykkääkö joku muukin noista kaikista? Saa myös suositella jotain muitakin ruotsalaisia bändejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti