rrock'n roll child

maanantai 8. joulukuuta 2014

Tiedän mitä oon ja mitä teen, jos sä sen näät et pysty ohi menemään




Mooi! Viime aikoina on tapahtunu taas kivoja asioita. Tapasin Iidan ihan ekan kerran livenä tossa viime keskiviikkona, ku oli tässä jossain vaiheessa ehtiny muuttamaan tänne Tampereelle! Oli kyllä mukava nähä Iidaa, ei me tosin mitää ihmeellistä tehty. Kierreltiin vaa Koskarissa,Sokoksella ja Anttilassa.
Torstaina kävin moikkaamassa Haloo Helsinkiä Koskarissa! Oli ihan huippuu nähä se bändi ku olin nähny sen viimeks vuonna 2011 Särkänniemen kesän päättäreissä. Sain bändiltä nimmarit ja ne ehti myös onneks ottamaan yhteiskuvia! Oli myös kiva saada kaikilta hali, ne on oikeesti älyttömän mukavia ihmisiä! Hieno bändi muutenki. Niillä oli samana päivänä keikka Tamperetalolla, mut en ollu hankkinu lippua sinne.



Perjantaina sisko lähti kaverilleen yöks joten vietin sit porukoitten (+ marsun) kaa perjantai-iltaa. Käytiin saunassa, ja syötiin herkkuja ja juotiin siideriä samalla ku katottiin Salkkareita ja Possee.
Oli kyllä ihanan rento perjantai-ilta!

Alemmassa kuvassa ostoksia joulutorilta
Lauantaina siskolla oli töitä niin lähettiin sit kolmisin porukoitten kaa käymää kaupungissa. Niitä ei ilotulitus kiinnostanu nii menin sit yksin Laukontorille katteleen sitä sillä aikaa ku porukat taas kävi joulutorilla. Ne löysi sieltä tota hyvää rieskaa, juustoo ja karkkia mitä tossa ylläolevassa kuvassa on.
Siellä Laukontorilla raketteja venatessani sain yllättäen viestin vanhalta luokkalaiselta. Oli kiva kuulla siitäki jotain pitkästä aikaa!  Oli vissiin nähny mun näkösen tyypin siellä torilla ja sovittin et nähää joku päivä :)  Et se oli kyllä kiva yllätys.
Itse ilotulitus oli kyllä kans tosi kiva! Kauan ne kyllä jaksoi paukutella raketteja, emmä nyt oikee kauhee tarkkoja kuvia omasta mielestäni saanu mut tässä ny kumminki jotain kuvia:




Rakettien jälkeen lähettiinki sit kotio päin. Kattelin sivusilmällä Linnanjuhlia, bongasin mä sieltä ny ainaki Elastisen ja Teemu Selänteen :D Katoin myös vähäse niitä jatkoja, Jarkko Ahola oli ihana ku laulo siellä :3 Sillä on vaan niin mahtava ääni!
Loppuillasta katoin kaikki Kämppikset -sarjan jaksot loppuun ja katoin vielä yöllä Grimmin uusinnan.. se loppu joskus puol kahen aikaa ja eei toki väsyttäny.. :D
Eilen käytiin kattomassa siskon harrastusryhmän näytöstä, ihan jees oli. Emmä kai muuta ihmeellistä tehnykkää, tai no katoin mä illalla vielä Poutapilviä ja lihapullakuuroja ku tuli teeveestä :D Ja Jukeboxin uusinnan koska Jonne Aaron :3
Mut eipä mulla muuta, väsyttää jonkin verran mut aattelin kuitenki käydä kohta mummia moikkaamassa. Et seuraavaan postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti