rrock'n roll child

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

We built this house on a rock




Moi! Täytän ihan pian 20 vuotta, joten vietettiin eilen mun synttärijuhlia kavereiden kesken täällä meillä. Oli itseasiassa mukavat pirskeet! Siskon lahja oli mun juhlien järkkääminen, ja kakun tekeminen ja hyvin kyllä onnistui :) Olin kutsunu Sinin, Janskun, Eeron ja Hannan mut Hanna ei sit päässy tulemaan.
Ei tehty mitään sen erikoisempaa, hengattiin olkkarissa jutellen ja jumputettiin musaa telkan kautta. Availin lahjat jonka jälkeen alettiin syödä siskon tarjoamia bagelpitsoja, vai miten se nyt sitten ikinä kirjotetaankaa. Syötii myös ihan hitosti sipsiä, karkkia ja tottakai sitä kakkua. Sen jälkee tuli kauhee läski olo :D Meille täysikäsille oli alkoholia, Sini ja sisko sai pysyä ihan limulinjalla. 


Käytiin jossain vaiheessa vähän pihalla, naurettiin Janskun "lusittimille" :DD Käytiin muovipusseilla laskemassa jäämäkee, Jansku anto vauhtii et oisin päässy pitkälle nii totttakai Jansku ite lähti vahingos kans siinä mukana.. Oli varmaa niille muille katsojille aika koomisen näköstä,  ei toki hajottu :'''D Sen jälkeen mentiin jäälle hengailee, opetettiin yhtä kaveria luisteleen eikä siinäkää voinu olla repeemättä....   Meidän nauru varmaa kuulu hienosti tuolla ulkona ku naurettiin tyylii melkee joka asialle :D
Lähettiin sit jonkin ajan päästä takas sisälle, ja pelattiin mun ja siskon tekemää peliä. Meni varmaa tunti (luulisin) ku pelattiin, ja sisko tais viedä voiton. Naurettiin vähä lisää kaikelle randomille.
Teeveestä tuli joku komedialeffa, mitä katottiin sivusilmällä.  Otettiin myös kaverikuvia, mut en taida kuitenkaa jakaa niitä täällä.
Kello oli varmaan jotain lähempänä puolta kymmentä illalla ku Sini lähti, jonka jälkee sit hengattiin vielä muutaman kaverin kaa olkkarissa, näytettiin ihan raadoilta.. :D Katottiin vähä aikaa jotai leffaa, ja pelattiin teeveen kautta Muumi -muistipeliä.. :D Loput kaverit lähti sit siinä lähempänä yhtätoista.

Janskun antamat lahjat: pokkari, rannekoru ja kaulakoru. Toi "teevee" on säästölipas, jonka sain leikisti Eerolta.

Vasemmanpuoleisessa kuvassa Sinin antamat lahjat: Hand cream minerals from the dead sea (joku käsirasva?), suklaata, tuoksusaippuoita tai jotai sellasii ja ihanan pehmeet sukat! Toisessa kuvassa Eeron antamat lahjat: hajuvesi ja deodorantti. Noi on siis ne jotka sain siltä sit oikeesti, haha :D

Mut niin, oli kyllä parhaat juhlat, kiitti kaikille mukana olleille! <3

Ps. Kuunnelkaa toi postauksen alussa oleva kappale, vähä uutta Scorpionsii! Rakastan :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti