rrock'n roll child

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

All I know got to win this time


Moi! Aattelin tulla vielä kirjotteleen tänne ennenkun häippäsen nukkumaan. Ai että tuo ylläoleva biisi on muuten niin ihana, en malta oottaa et nään ton bändin ens kuussa <3
Tuntuu aika hassulta et on jo toukokuu, just vähä aika sit meinaa toivoin et tää kuu tulis pian. Tässäkin kuussa tapahtuu taas kaikkee hienoo, joista tuun varmaan kertomaankin tänne blogin puolelle. Ne oikeastaan liittyy aikalailla keikkoihin, mitä tässä kuussa on tiedossa, tänäänki oli jo yks keikka.
Mut joo, mietin tossa yks päivä et voisin kirjottaa tänne viime lauantaista, mutta siitä tuntuu olevan jo ikuisuus, ei voi muistaa kaikkee. Muistan kuitenki että sain viettää pitkästä aikaa kahdenkeskistä laatuaikaa parhaan kaverini Janskun kaa, käytii mm. yksillä tuolla Jack The Roosterin terassilla ja käveltiin paljon  Hämeenpuistossa päin. Oltiin me myös porukallakin vähä aikaa mut ne muut feidas meidät jonkin ajan päästä. Käytiin myös jossain Plevnan takana kävelemässä, siellä on kivan näköistä seutua!


Päärynäsiiderii :3 Noi muut kuvat taitaa olla perjantai-illalta, ennen ku lähdin kattomaan Recklessejä

Vappu meni myöskin tosi kivasti! Käytiin torstai-iltana siskon ja parin kaverin kaa kattomassa millasta menoa Koskenrannassa oli.. No, oli se ainaki iha täynnnä! :D

Eka kuva perjantailta, toka torstailta
Perjantaina, eli eilen, käytiin Janskun ja kolmen muun kaverin kaa vapputorilla. Seki oli joo täysi kuten aina mut löysin hei Jack Daniels -tarran, maksoi jotain pari euroo. En oo vaa vielä keksiny mihin voisin laittaa sen. Pamauteltii jotai paukkuja mitä kaveri osti ja hengailtiin kai jossain Laikunlavallakin ja sillee. Koskenrannassa oli illalla paaljon vähemmän väkee ku torstai-iltana, ainaki nopeesti katottuna. Tultiin hetkeks meille ja kunhan lagailtiin. Jansku joutui lähtemään aikasemmin kotii, sisko lähti käymää kaverinsa kaa jossai ja lähin sitte muutaman jätkäkaverin kaa käymää iha randomisti kaupungissa. Käytii mäkissä ja Eero tarjos mulle ranskikset, jeejee.
Siskolle tuli ongelmia menopelinsä kaa ja se oli kaverinsa kaa yöllä jossai Atalan kohdalla mut ne oli kuulemma saanu apua poliisilta :D Olin tietty vähä huolissani et pääseeks se ny sieltä yöks kotii mut onneks pääsi! En ois muuten saanu unta.
Tänäänki oli mukava päivä; käytiin Janskun kaa kattomassa Krista Siegfridsii Särkänniemessä. Tai no porukalla meidän piti mennä mut porukka vähä niiku hajaantui :D Ostettiin Janskun kaa pehmikset ja mentiin lähemmäs Särkän lavaa. Vaikkei me nyt sillee Kristaa kuunnella, niin tykättiin kuitenki tosta keikasta! Krista on just sellane ihana energiapommi. :D Se esitti uuden kappaleensa, On&Off,  joka oltii kuultu aiemminki mut ei oltu tultu ajatelleeks et se ois Kristan biisi. Tottakai Krista soitti myös Marry Me -kappaleen, tais vika biisi olla. Can't You See Me oli ihana, otinki siitä lyhyen videon (anteeks tää kauhee laatu) ja voisinki heittää myös kuvia tähän samaan syssyyn.







Keikan jälkeen Krista tuli jakamaan nimmareita ja saatiinki sellaset Janskun kaa! Otettiin myös toki yhteiskuvat. Kiitos Krista mahtavasta keikasta!! :)

Törmättiin muihin Kristan tapaamisen jälkee ja lähettii käveleen keskustaan päin, käytiin mäkissä. Oltiin kylläki syöty siskon kaa päivemmällä jo siellä joten en ottanu muutaku jonkun pirtelön. Sen jälkee oikeestaa vaa hengattiin siinä mäkin lähettyvillä.
Kello näyttää tällä hetkellä 00:18, sunnuntain puolella ollaa eli kai sitä vois jo sanoa et huomenna taas paluu arkeen, njääääh. Mut joo, tämmöstä tällä kertaa ja seuraavaan postaukseen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti