rrock'n roll child

tiistai 19. toukokuuta 2015

Robin @ Särkänniemi


Moi! Oltiin tossa lauantaina (16.5.) Särkässä kattomassa Robinia Sinin kaa :D Olin nähny Robinin viimeks viime kesänä joten aattelin et voishan sitäki käydä pitkästä aikaa kattomassa, ja varsinki ny ku tuonne Särkän alueelle pääsee ihan ilmaiseksi. Lähettiin Sinin kaa puol kahen bussilla ja oltiin Särkässä joskus siinä kahen jälkeen muistaakseni. Mentiin oikeestaan heti lavan eteen, siellä oli jo ihan helkkaristi väkee, mut toisaalta se ei haitannu ku oli meillä kuitenki iha jees paikat!
Siellä oli ollu aiemmin joku Yle Galaxin Soundin finaali tai joku vastaava, mut ei huvittanu mennä kattoo sitä... vaikka oishan siellä ollu varmaa iha hyviäkin bändejä. Mut joo, katottii siinä vaa ku Robinin bändi teki vielä soundcheckiä ja lähempänä kolmee joku tuli lavalle ilmottaan et Robin aloittaa joskus kolmen jälkeen. Oli se odottaminen välillä aika rasittavaa, vaikka kuuluukin asiaan :D
Jonkin ajan päästä se Robin tulikin bändeineen lavalle ja yleisössä alkoi tietenki ihan mieletön kiljuminen! Tulihan siinä itekki kiljuttuu ihan sikana vaikken nyt mikää kova fani ookkaan :D
Jossain välissä keikkaa tuli jotai teknillisiä ongelmia nii sai tietty taas vähä ootella, mut onneks se ongelma saatiin ratkaistua. Keikka kesti jotain 30 minuuttia, oishan se saanut pidempikin olla mut hyvä et sentään sen verran kesti. Tuli kuultua paljon tuttuja biisejä, mm. Frontside Ollie, Tilttaamaan, Kesärenkaat, Paperilennokki, Kipinän hetki, Parasta just nyt, Sua varten, Puuttuva palanen, Boom Kah.. . Oli kyllä mahtava keikka ja oltiin muuten ekaa kertaa Sinin kaa jollain keikalla. (sitä Satin Circusta ei lasketa koska näimme vasta keikan jälkeen). Mut tähän väliin videoo ja kuvia keikalta.














Käytiin keikan jälkeen siellä lavan takana kattomassa jos Robin ois tullu moikkaamaan faneja, ootettii siinä kai joku tunti eikä Robinia kuulunu. Kyllästyttiin venaamaan ja lähettiin menee, vaikka oonhan mä Robinilta saanu kerran nimmarin. Mut mentiin sit Sinin kaa keskustaa, Sini lähti hakeen Subia ja häippäs sen jälkeen kotiin,  ite lähin kiertelee jonnekki ja menin jonkin ajan päästä Koskarille tapaamaan kaveriporukkaa. Hain mäkistä ruokaa ja mentiin siitä sit kaverille kattoon leffaa.

Oli siis ihan mukava päivä, kiitos vielä Robinille mahtavasta keikasta!

PS. SUPER ISOT SYNTTÄRIONNITTELUT OLLI HERMANILLE! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti