rrock'n roll child

lauantai 19. syyskuuta 2015

All I need is my eternal dream



Heei! Tuntuu etten ois kirjottanu tänne piitkään aikaan, vaikkei viime postauksesta nyt niin hirveen montaa päivää oo. Oon taas kuullu monia uusia upeita kappaleita, ja ylläoleva kappale on yksi niistä. Musavideokin on tosi mahtava! Oon aika paljon kuunnellu tota biisii täs viime aikoina. Reckless Lovelta ilmestyi eilen se uusi kappale, Keep It Up All Night. Ihan huikee! Kyseisen biisin pääsee kuulemaan tästä. Oon myös tota biisii kuunnellu tositosi paljon, toi vaikuttaa sellaselta biisiltä mihin ei vaan voi kyllästyä! <3 Hyvä jätkät!
Kävin tosiaan sillon viime lauantaina pitkästä aikaa Lielahdessa siskon ja mummin kaa. Lähettiin sinne jo joskus aamupäivästä, käytiin eka parilla kirpparilla. Niiltä ei kuitenkaan löytyny mitään ihmeellistä. Käytiin Tokmannilla, mistä mummi osti mulle ihanat legginsit. Käytiin vielä Prismassa ja Lielahtikeskuksessa, tilasin yhestä kahviosta ihanaa mango smoothieta :3

Viime lauantaina oli myös ihana auringonlasku!

 
Torstai oli yks ihanimmista päivistä ikinä. Olin jo jonkin aikaa tienny et Stratovarius esiintyis tuona päivänä Tampereen Pakkahuoneella. Koska mulla ei ollu varaa lippuun, nii aattelin et voisin kuitenkin käydä siinä keikkapaikan eessä moikkaamassa kyseistä bändiä. Lähdin ihan innoissani kotoo Pakkiksen eteen, olin siinä jo joskus neljän aikoihin. Taisin nähdä bändin keikkabussin, ja se yks ovi oli auki mistä kuulin ku ihmiset roudas kamoja ja sillee. Huomasin yhen työntekijän siinä tupakalla, ja päätin käydä kysäsemässä et onkohan Kotipelto jo tullu. Se sit jotai sano et se tulee vasta lähempänä seiskaa. Koska kello oli vielä niin vähän, nii lähin sitte käymään siinä vieressä olevalla Tullintorilla. Kiertelin siellä jonkin aikaa, ja joskus viiden aikaan aattelin etten jaksa olla enää siellä, ja lähin takas Pakkahuoneen eteen vaikka tiesin et Timo tulis vasta seiskalta ja ulkona satoi kivasti. Siinä sitte vaa seisoin ihan uitetun koiran näköisenä :D Taisin nähdä bändin kitaristin Matiaksen siinä tupakalla, mut en jostai syystä viittiny mennä häiritteen. Kello oli jotai vähä yli viis ku yhtäkkiä siihen mun viereen kurvas joku henkilöauto. Aattelin vaa et eei se Timo voi olla, ei voi olla....
Ja yhtäkkiä se kuskin puoleinen ovi aukes ja TIMO KOTIPELTO tosiaan tuli ulos autosta! o_o
 <3 Huhhuh, tuli vaan kylmät väreet ku aattelin et ei herrajumala, yks mun suurimmista idoleista seisoo tossa metrin päässä musta.. En kuitenkaa jäätyny siihen, vaa menin rohkeesti moikkaamaan Timoa ja pyysin kuvaa. Se heitti nopeesti kamansa sisälle ja tuli takas. Otettiin parit selfiet, ja kiitin Timoa. Sanoin sille, et nähtiin viimeks South Parkissa, ja Timo sano jotaki et ollaa me varmaa jossai törmätty. Se sit lähti takas sisälle ja sanottii toisillemme et nähää! Tuli ihan uskomaton fiilis ku näin Timon, se vaan on niin ihana <3 Vaikkei Timolla ilmeisesti ollu aikaa jäädä enempää rupatteleen niin toi hetki oli kuitenkin ihan käsittämätön! Lähdin siitä pihasta sit innoissani pysäkille ja katoin vaa kokoaja sitä selfietä ja yritin sisäistää kaiken.
Perjantaina, eli eilen, oltiin kattomassa Janskun kaa Pelle Miljoonaa yhellä kirjastolla. Keikka alkoi joskus neljältä, mentiin Janskun kaa istumaa siihe aika lähelle. Kirjastolla oli kyllä ihmeen paljon porukkaa. Aluks Pelleä haastateltiin, oli oikeestaa ihan mielenkiintonen haastattelu. Sen jälkeen Pelle esitti kappaleita, suurin osa oli tuntemattomia. Yks biisi kuulosti aika tutulta. Jossain vaiheessa keikkaa tuli kylläki nii huono olo, et mun oli pakko poistuu. Mentiin Janskun kaa hetkeks siihe ulkopuolelle istuun, ja haettiin vähän ajan päästä vettä läheisestä kahviosta. Mun olo onneks helpottui, ja palattiin takas kirjastolle just ku Pellen keikka oli loppunu. Ei se oikeestaa haitannu, vaikkei nähty keikan loppua. Pääasia et sentään nähtiin Pelle, näin sen viimeks heinäkuussa. Käytiin kuitenki vielä kirjaston puolella, sillä halusin tavata Pellen ihan kasvotusten. Pian se tuliki yhestä ovesta, Jansku sai halin ja me otettiin Pellen kaa selfie <3 Oli huippua!

Tänään mentiinki siskon ja mummin kaa aamupäivästä kaupunkiin. Käytiin Hämeenpuiston ruokatorilla, sellane italialais-ranskalainen muistaakseni. Taitaa olla sunnuntaihin asti jos oikein muistan.  Ei kylläkää löytyny mitään erikoista. Käytiin myös Tallipihalla, käytiin käsityöpajassa ja Suklaapuodissa, mistä oli ihan pakko ostaa sitä suklaata ku oli niin houkuttelevan näköstä :3.
Sen jälkeen käveltiin Tampellan kautta Tammelantorille. Se Tampellan seutu on tosi nättiä, oon siellä aiemminki kävelly.

Ruokatorilta








Tehtiin oikeestaan vaan sellanen pikavisiitti Tammelantorilla, join siellä nopeesti tripin ku tuli jano ja mummi osti jotai sieniä. Sieltä sit mentiin bussilla keskustaan päin ja mentiin Koskarille yhteen kahvioon, missä myös nähtiin toinen mummu sillä sovittiin et sekin tulis meidän kaa kahville. Söin pitkästä aikaa hyvää croisanttia. Siinä vaa istuttii ja rupateltiin, mummujen kaa viettämä laatuaika on parasta. :D Sit lähettiin jossai vaihees kotiin, rojahdin makkarin sängylle kattomaan leffaa ja söin samalla ruissipsejä. Ihan mukava päivä ollu tähän mennessä!
Mut tämmösiä kuulumisia tällä kertaa, seuraavaan postaukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti