rrock'n roll child

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

JP Leppäluoto @ Ruby&Fellas

Morjesta! Alkuun pari kuvaa lauantai-illalta ku ulkona loisti hieno puolikuu.



Näin JP Leppäluodon pitkästä aikaa livenä tossa lauantai-iltana. Sovittiin Hannan (se johon tutustuin helmikuussa) kaa et nähää siellä keikkapaikalla, olin paikan päällä joskus lähempänä puolta kymppiä. Heti ovesta astuttuani säntäsin heti tiskille tilaamaan juotavaa ja löysin mulle ja Hannalle paikan lavan eessä olevasta pöydästä, siitä on tullu vähä niiku meidän vakkaripaikka :D. Hanna tuli siinä jonkin ajan päästä, oli ihan mahtavaa nähä sitä taas. Kävi kans tilaamassa juoman ja siinä sitten ajan kuluks rupateltiin kaikenlaista ja saatiin hienoja naurukohtauksia. JP tuli jo ehkä puolta toista tuntia ennen keikan alkua, siinä se roudaili kamoja lavalle ja sen sellasta. Yhessä vaiheessa Hanna sano: "Näänkö mä harhoja vai näinkö mä oikeesti Emppu Vuorisen tuolla?" (soittaa mm. Nightwishissa)
"MISSÄ?"
"NO TUOLLA!"
"Miks mä en nää?"
"No se katos jo"
"Mennää kattoo mihin se meni"
 "Eei se voinu olla Emppu!"
"OMG kato!"  
 Löydettiin kyseinen ihanuus siitä ulkoterassilta, oli hieman huppelissa mutta oli kuitenkin innokas juttelemaan uskollisten faniensa kanssa.
"Mitä sä täällä teet?"
"Poltan tupakkaa ja juon"
"Eiks sun pitäisi olla tuolla maailmalla?"
"No juu pitäis varmaan joo, mutta mä päätin tulla tänne Tampereelle, Suomen parhaaseen kylään!"
"Olitte muuten ihan loistavia Ratinassa!"
*Emppu kattoo meitä silmät suurina* ja vastaa:
"Me olemme pahoillamme"   XD
Ennen ku jätettiin Emppu rauhaan, nii otettiin kuvat ja saatiin vielä halit :3 Voi ei kun se on sellanen sulonen hobitti! Oli aivan mahtavaa nähä Emppu <3
Palattiin takas baarin sisälle ja oltiin ihan onnemme kukkuloilla! JP oli juuri tullut Erik Valkaman kanssa lavalle, alettiin sitten kattomaan niiden keikkaa. Ihan mahtavan shown vetivät, tuli kuultua mm. Johnny Cashia ja The Doorsia. Laulettiin täysiä mukana ja fiilis oli ihan katossa! Oli aika viihdyttävää, ku välillä JP ei meinannu löytää vihosta jotain tiettyä kappaletta, ja heitti Erikin kaa hyvää läppää :D Joku random mies kävi siinä JP:n luona toivomassa Smoke On The Wateria, nii se oli hyvä ku JP sano et hän pyytää kaveriaan Jarkkoa joskus vetämään sen meille täällä, tarkoittaen siis Aholan Jarkkoa! <3 Yleisö alkoi kiljua ku se mainitsi Jarkon :'D Keikka siis alkoi puol kahentoista maissa ja tais loppua joskus yhden jälkeen, en sit ehtiny enää yhteen bussiin joten jäätiin vielä joksikin aikaa sinne. Käytiin ottamassa JP:n kaa kuva ja kiitettiin mahtavasta keikasta, saatiin myös toki hali! Näin Erikin tiskillä, nii kiitin sitä myös. Nähtiin Emppu yhessä pöydässä muttei viititty enää mennä häiritteen. Mentiin istumaan ulkoterassille, juotiin siinä vielä kaljaa puoliks ja kerrattiin vielä illan tapahtumia ja oltiin iha sekasin kaikesta :D Nähtiin ku Emppu meni siitä meidän ohitse ku mikäki maantiekiitäjä. Lähettiin siitä pian itekki kohti kotia.






Oli aivan mahtava ilta, kiitos JP & Erik keikasta, kiitos Emppu juttutuokiosta ja kiitos Hannalle seurasta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti