rrock'n roll child

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Matthau Mikojan @ O'Connell's


Moikka! Oltiin perjantaina Janskun kaa kattomassa Matthau Mikojanin keikkaa tuolla O'Connell'sissa. Keikka ois alkanu klo 20.30 mut tavattiin kuitenkin jo kuuden aikoihin. Käveltiin ympäri kaupunkia ja käytiin Makuunissa ostamassa irkkareita sellatteeseen mukiin. Istuttiin Plevnan takana ja nautittiin ihanasta ilmasta. Joskus kasin jälkeen lähdettiin käveleen kohti keikkapaikkaa. Se oli sellanen irlantilainen pubi, mikä näytti ulkoa katsottuna pieneltä, sisältä se oli kuitenkin melko iso. Ei oltu käyty aiemmin kyseisessä paikassa, mut ite ainaki tykästyin siihen. Kiva sisustus ja sillee.
Tilattiin juomat ja valittiin paikka lavan eessä olevasta pöydästä. Matthau aloitti ehkä 5-10 minuuttia myöhässä mut eipä se sillee haitannu. Matthau näytti hyvältä jopa noilla vaaleilla hiuksilla, yllätyttiin ehkä vähän et sillä ei ollu enää tummia hiuksia. Mut ihan hyvin noi blonditki sopii sille.
Se veti akustisesti omia biisejään. Olin kuullu Matthaulta vaa yhen biisin, Chasing Ghosts,  jota se ei soittanu tolla keikalla. Oli silti tosi mahtava keikka, tulipahan nyt enemmän kuultua kyseisen herran musaa. Matthaulla on ihan mielettömän upee ääni, rakastan.
Keikka loppui joskus lähempänä kymppiä, ja vikana biisinä toimi Smokin' In The Boys Room, ei oo kylläkään Matthaun oma kappale. Meidän piti Janskun kaa kysyy siltä et kuka ton laulun alkuperäis esittäjä on mut unohdettiin.. :D Mentiin moikkaamaan Matthauta ton keikan jälkee, otettiin selfiet ja saatiin halit, kehuttiin myös kui hyvä keikka oli ja sillee. Matthau vaikuttaa tosi mukavalle tyypille!

Tässä videoo ja muutama kuva kyseiseltä keikalta:







Kiitos Matthau Mikojan aivan mahtavasta keikasta!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti