rrock'n roll child

torstai 4. elokuuta 2016

In the midnight hour

Billy Idol - Rebel Yell

Heei! Viime viikonloppuna tapahtui kaikkea hienoo, joten aattelin nyt vähän kertoa tännekkin siitä.

Perjantaina menin kattomaan pitkästä aikaa Rockwallia Kukkaisviikoille. Tuli kuultua taas tuttuja kappaleita, ja tuli ekaa kertaa kuultua heidän uusin sinkku, Täydellinen. Tulihan siinä myös kuultua yks hyvä Popedan kappale minkä osaan melkeen ulkoa. Oli kyllä erittäin hyvä keikka! Keikan jälkeen juttelin bändin jätkille ja otettiin selfiet.

 


Sampsa Rättäri

Jimi Hautamäki

Sampsa, Manu Kota-aho (oli Alexin korvaaja tuon keikan ajan), Valtteri Aaltonen

Seuraavaks otin suunnaks Mäkin kun Iltsu ja tän poikaystävä Aksu oli siellä syömässä. Iltsu tuli tosiaan Tampereelle viikonlopuks, oli erittäin mukavaa nähä rakasta ystävää taas pitkästä aikaa! <3
Käytiin Lidlissä jonka jälkeen suunnattiin Koskenrantaan. Istuttiin siellä jonkin aikaa kunnes sit mentiin Roosteriin Noora Louhimon keikalle. Oltiin sen verran ajoissa et siinä oli hyvin aikaa jutella ja juoda ennen keikkaa. Kävinpä myös pyytämässä Nooralta kuvan.

Sanni ilmestyi paikan päälle vähän ennen keikan alkua, ja mentiin eturiviin, jossa tulikin heiluttua koko keikan ajan. Alunperin NOEXin, eli Noora Louhimo Experiencen piti esiintyä, mut sit siellä olikin Noora Louhimo & Special Band. No, pääasia et sentään Noora oli paikalla! Keikka oli ihan parhautta. Tuli kuultua ihan helkkaristi tuttuja biisejä joiden mukana tuli laulettua. Oli aivan mahtava meininki!

 Noora Louhimo
Kari Luomaharju

JC HalttunenKeikan jälkeen kiitin Nooraa ja JC:tä hyvästä keikasta. Iltsu ja Aksu oli joutunu lähteen kesken keikan et oisivat ehtineet vikaan bussiin, joten jäätiin sit Sannin kaa kaksin hengaamaan vielä hetkeks Roosterille. Lähettiin sit jossain vaiheessa meneen ja Sanni heitti mut kotio, eipähän tarvinnu ootella bussia.

Lauantai aamuna käytiin siskon ja mummin kaa Tammelantorilla syömässä vähän aamupalaa ja kierreltiin muutenkin kyseisellä torilla. Sieltä suunnattiin takas Keskustorille ja nähtiin Roope Salmisen & Koirien keikkabussi. :D Myöhemmin näin Iltsua ja Aksua, ja mentiin taas Koskenrantaan. Sieltä sit mentiin Unionin eteen ja seuraan liittyi Anniina, johon tutustuin kahvikurssilla. Ei kuitenkaan menty Unioniin ku sisäänpääsy maksoi liikaa.. Joten mentiinkin Rodeoon viettään iltaa. Käytiin tanssilattialla moneen otteeseen ja pidettiin muutenki hauskaa. Iltsu ja Aksu joutui lähteen vähän aikasemmin, mut me oltiin Anniinan kaa melkein pilkkuun asti.

Että olipahan taas viikonloppu, kiitos mahtavasta seurasta kuuluu Iltsulle, Aksulle, Sannille ja Anniinalle! <3 Iltsun kaa nähää viimestää ens kuussa Kiirarockin merkeissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti