rrock'n roll child

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Mun juhannus 2016

Moi!
Tänä vuonna juhannusta tuli vietettyä ihan rauhallisissa merkeissä tuolla mökillä. Oltiinkin siellä koko viikonloppu. Lähdettiin sinne perjantaina jo hyvissä ajoin porukoiden kaa, sisko halus jäädä kotiin. Mökillä oltiin jo siinä puolenpäivän aikoihin. Purettiin tottakai laukut, pistettiin meidän hieno retroradio päälle ja kunhan vaan chillattiin. Myöhemmin yks tuttavaperhe tuli asuntovaununsa kaa, ja niiden ihana koira oli mukana. Grillattiin, käytiin saunassa ja uimassa. Oli myös ihanaa vaa istua siinä mökin terassilla, juoda kylmää juotavaa ja kuunnella hyvää musaa. Illemmalla tuli myös katottua kokkoo ja ihailtiin maisemia. Tuli myös välillä katteltua ohjelmia ku otettiin tabletti mukaan.

Pihviä, uusiaperunoita voilla, grillattua tomaattia, mansikoita, kasviksia.. Miks toi mun annos näyttää jotenki köyhältä? :D Jälkiruokana vanukasta jonka päällä kermavaahtoo ja mansikoita :3

Lauantaina tuli myös grillattua, saunottua ja uitua paljon. Laitettiin pelastusliivit ja kelluttiin vaa vedessä, haha. Käytiin myös veneilemässä, en ollu veneilly todella pitkään aikaan joten oli oikeesti tosi kiva vaa istua veneessä ja kattella maisemia. Niin rentouttavaa.

Grillattua juustoo, pihviä, kanaa, uusiaperunoita voilla, grillattua paprikaa, kasviksia.. Taas jälkiruokana vanukasta, kermavaahtoo ja... karkkia :D


Kerättiin tollasia järvestä. Onks noi jotai ulpukoita? :D

Istuttiin vielä illemmalla terassilla, syötiin pitsaa ja juotiin ja kuunneltiin radioo. Ja saatiin taas ihastella mökkimaisemaa. Landella on niin nättii.
Sunnuntaina suunnattiin takas sivistyksen pariin :D  Oli jotenki outoo palata kaupunkiin ku oli ollu koko viikonlopun landella..

Kotimatkalla nähtiin vielä lehmiä

Oli mukava juhannus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti