rrock'n roll child

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Psychework, Pekka Heino @ Jack The Rooster

Heei! Viime perjantaina tuli oltua Roosterissa Psycheworkin ja Pekka Heinon keikalla. Seurana Tampereen Hanna, jonka kaa oltiinkin jo hyvissä ajoin paikalla. Istuttiin vähän aikaa tiskin lähellä ja jonkin ajan kuluttua päästiin vakkaripaikoille, jee. Siinä meidän vieressä myytiin Psycheworkin fanitavaraa, saatiin ilmaset tarrat ja ite sain vielä julisteenkin.. ei huono!

Ois voinu pyytää nimmarit tohon julisteeseen mut eihän sitä aina kaikkee voi muistaa..

Psychework aloitti siinä klo 23. Bändi on mulle ihan uus tuttavuus, ehdin kuunteleen pari biisiä ennen ku tulin Roosterille, joten tunnistin illan setistä ainakin Hand On Heartin ja Bullet With My Namen. Erittäin hyvän kuulosta! Eikä niissä muissakaan biiseissä mitään vikaa ollu. Tiesin et Antony Parviainen on hyvä laulaja, mut rakastuin tällä keikalla kyseisen herran ääneen vielä enemmän! Varsinkin kappaleiden korkeissa kohdissa ei voinu muuta ku ihmetellä miehen ääntä.
Bändiltä muuten ilmestyi joku aika sitten ensimmäinen albumi, The Dragon's Year. Käykäähän kuuntelemassa!





Seuraavaks olikin Pekan vuoro, joka soitti akustisen keikan Louie So:n kanssa. Pekka tuli moikkaamaan ennen kuin kapusi lavalle. Oli jälleen kerran aivan ihana keikka, kyllä Pekka vaan osaa! Tuli kuultua taas tuttuja kappaleita eri esittäjiltä, mm. Summer of '69, Stand By Me, Whiskey In The Jar, Wicked Game, Livin' On A Prayer. Tuli vähän yhteislauluakin ja välillä se koko touhu meni ihan stand upiksi ku Pekka heitti läppää ja kaikki vaa nauro.. :D Mut olihan se hauskaa. En kyllä ees muista millon oisin viimeks nauranu niin paljon Pekan keikalla.







Keikan jälkeen otin kuvan Pekan kaa ja juteltiinkin siinä jotain. Sain varmaan parikin halia, Pekka on kyl ihana ku muistaa meidät aina! Oli mahtavaa nähä Pekkaa pitkästä aikaa <3.




Kiitos Psychework ja Pekka hienoista keikoista! :3 
Kiitos myös taas seuralle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti