rrock'n roll child

perjantai 30. syyskuuta 2016

Reckless Love @ Klubi

Moi! Eilen oli vihdoin kauan ootettu Reckless Loven keikka Tampereen Klubilla. Näin bändin viimeks South Parkissa, joten olin tottakai tosi innoissani et pääsen näkeen bändiä pitkästä aikaa. Olin paikalla joskus kasin jälkeen. Taas oli nää perus lipun ja henkkareiden näyttäminen, takki narikkaan jne. Suuntasin heti lavan eteen jonka eessä ei ollu vielä kauheesti väkeä. Näin siinä pari tuttua ja pian Tampereen Hanna kavereineen liittyi seuraan. Jaakkoakin tuli nähtyä jossain vaiheessa.. Ei ollu ainakaan pulaa keikkaseurasta! :D

Itse keikka alkoi siinä ysin aikoihin. Heti ku bändi tuli lavalle nii tottakai yleisössä alkoi kunnon kiljuminen, ja joo kyllähän mä siinä nyt itekkin ”hieman” kiljuin :D. Olin taas niin mukana biisien aikana ku vaa pystyin, oli ihanaa laulaa biisien mukana ja vaa heilua. Tän bändin keikoilta ei kyllä ikinä puutu energiaa. Biisit ja myös välispiikit oli mahtavia ja meinas itku päästä ennen Edge Of Our Dreamsin alkua ku Olli piti taas pienen puheen. ”Te ootte se unelmien reuna”. <3 Niin ihana. Tuli kyllä kuultua taas niin hienoja biisejä että! Niin uusia kuin vanhoja. Sanotaan nyt esimerkkinä vaikka Badass, Animal Attraction, Scandinavian Girls, Monster, Beautiful Bomb, Night On Fire, Rock It, We Are The Weekend.. <3 Ei huhhuh!










Keikan jälkeen jäätiin siihen ootteleen jos bändi ois tullu vielä moikkaamaan. Nähtiin Hessu ja Olli joiden kaa otin selfiet ja Ollilta sain vielä iihanan halin! :3 Kiitin myös keikasta. Pepe ja Jalle ehti karkaamaan mut pääasia et nähtiin ees pari jäsentä. Oli kyllä mahtavaa nähä varsinkin Ollia pitkästä aikaa tolleen kasvotusten!

Oli jälleen kerran aivan huippu keikka,
ISO KIITOS RECKLESS LOVE! <3 Se bändi on rakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti