rrock'n roll child

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivä

Hei! Eilen tosiaan vietettiin Itsenäisyyspäivää, ja Suomi täytti 99 vuotta. Ihan hullua aatella et ens vuonna Suomi täyttää jo 100 vuotta! Kyllä tää aika menee nopeesti..
Mut mun itsenäisyyspäivä meni ihan mukavasti. Päivällä olin ihan vaan kotona, ja illalla suunnattiin siskon kaa keskustaan kun siellä oli ohjelmaa. Kuultiin puhe ja joku runo. Sit oli mieskuoro jonka jälkeen laulettiin Maamme-laulu. Illan kruunas upea ilotulitus. Näistä kuvista ei nyt tullu niin hyviä ku aattelin mut tässä nyt kuitenki muutama otos:

Ilotulituksen jälkeen kädet ja jalat oli niin kohmeessa et lähdettiin sit kotiin. Söin iltapalaa ja kattelin samalla Linnanjuhlia. En oo yleensä seurannu niitä ku vaa vähä sivusilmällä mut tällä kertaa aattelin ihan kunnolla kattoo ainakin ne kättelyt..Tulihan sieltä bongattua ainakin Kari Ketonen, Mikko Alatalo, Robin ja Juha Tapio. Niitä jatkoja en sitten jaksanu kattoo. Eipä eilen tullu sit muuta ihmeellistä tehtyä, mut oli kyllä kiva käydä kattelemassa raketteja kun niitä tulee aina katteltua joka itsenäisyyspäivä.

"Oi kallis Suomenmaa -
ei toista armaampaa
voi maailmasta löytää
kuin tämä köyhä kotimaa,
jonka kauniiks on kasvatellut
taattojemme työ."

Sanon vielä näin myöhässä: Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti