rrock'n roll child

tiistai 27. joulukuuta 2016

JOULU 2016


Moi! Tänä vuonna joulua tuli taas vietettyä mukavissa ja rauhallisissa merkeissä. Tällä kertaa ei vietetty joulua niin suurella porukalla. Tällä kertaa oli vain meidän perhe, mummi ja siskon poikaystävä. Heräsin aamulla joskus ysin jälkeen, ja kattelin jouluohjelmia. Vähän myöhemmin avasin kavereiden antamat lahjat, loput jätin illalle. Söin hyvää kinkkuvoileipää ja jatkoin ohjelmien kattomista.
Joskus kolmen maissa mummi ja siskon poikaystävä tuli meille, katteltiin taas telkkaa ja syötiin erittäin hyvin. Jälkkäriks saatiin jätskiä.

Näiden lisäks oli myös tottakai laatikoita. 

Myöhemmin avattiin lahjat, sain vaikka mitä kivaa ja tarpeellista. Seuraavaks voisinkin esitellä nää lahjat mitä sain.

Iltsulta KISS-kalenteri 

Janskulta tuuletin, käsikoru, Bodyshopin tuotteita (suihkugeeli ja joku rasva) ja 15 euron lahjakortti Cybershoppiin


Mummilta suklaata

Porukoilta petivaatteet ja leffalippukin pilkistää tuolta :D

Serkuilta ja kummitädiltä sormus

Sannilta tommonen koristekuusi (laitettiin sinne kynttilä) ja vaahtokarkkia


Mummulta sukat, rannekoru ja suklaata

Mummulta vielä yhteinen lahja koko perheelle: suklaata! Sitähän ei voikaan olla ikinä liikaa.. :D

Siskolta sain rahaa ku se ei keksiny mulle mitään mut kyllähän tuo kelpaa. Sain rahaa myös molemmilta mummoilta ja porukoilta. Sain mummilta arvan mut en saanu siitä mitään. Oon kyllä tyytyväinen näihin lahjoihin! :)
Illemmalla mummi ja siskon poikaystävä lähti ja me muut lähdettiin käymään Ylöjärven hautausmaalla. Vietiin papan haudalle kynttilä. Oli kyllä aika kauhee ilma, et ei voitu olla kovin kauaa siellä.


Sit heitettiin sisko tän poikaystävälle ku meni sinne yöks. Loppuilta menikin taas teeveetä kattoessa, tuli katottua Samu-Sirkan joulutervehdys, SuomiLOVE ja Raskasta Joulua Live. Varsinkin tuo jälkimmäinen ohjelma, ai että. <3 Tuli samalla juotua ja syötyä erilaisia juustoja, viinirypäleitä, omenaa ja kaikkee muuta pientä purtavaa.


Oli kyllä ihana aatto!
Joulupäivänä piti käydä Kalevankankaan hautausmaalla, mut loppujenlopuks vain iskä kävi siellä sillä aikaa kun äiti valmisteli keittiössä ja itellä oli vähän huono olo. Myöhemmin mummi, sisko ja tän poikaystävä tuli taas meille kun syötiin vähän lisää jouluruokaa. Sitähän ei voi olla ikinä liikaa! Tapaninpäivänä, eli eilen, käytiin siskon ja tän poikaystävän kaa Ideaparkin alennusmyynneissä. Oli ”vähän” väkeä mut selvittiin hengissä. Löysin itelleni uudet farkut joissa on reiät polvien kohdalla. Maksoi 19,95 €, eli ei ollenkaa paha hinta. Nyt aattelin levätä pari päivää ja torstaina pitäis käydä taas vähän shoppailemassa, tällä kertaa ihan vaa Tampereen keskustassa. Täytyy löytää ens lauantaille joku kiva paita ku sillon juhlitaan. Pitäis löytää myös uudet kengät ja sit ois pakko saada se yks Nightwishin DVD mistä löytyy viime vuoden Ratinan keikka. :3 Huh, miten paljon rahaa tässä tulee menemään.. :D

Mut tämmöstä tällä kertaa, tällä viikolla ois tulossa vielä pari postausta ennen vuoden vaihtumista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti