rrock'n roll child

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Reckless Love & joulutori

Heei! Eilen oli Tampereen Kauppahallin joulunavaus, jossa esiintyi Reckless Love. Ku kuulin et kyseinen yhtye esiintyisi siellä nii olin heti sillee et juu tonne meen! Sain seuraa Anniinasta ja oltiin vähän ennen kahta paikan päällä. Tulihan siinä nähtyä muitakin tuttuja.
Bändi aloitti just siinä kahen maissa, ja ku ne tuli nii ei voinut välttyä naurulta, bändin jätkillä oli kyllä niin hienot asut että! :D Ollin kuusihattu oli ihan 5/5. Bändi soitti akustisesti muutamia joulubiisejä ja myös vähän omaa tuotantoakin. Last christmas oli ihana kuulla, ja Happy Xmas (War is over) -biisin aikana iho meni kananlihalle, Recklessit vaan teki siitä ihan käsittämättömän hienon version. <3 Feliz Navidad oli myös iha kiva kuulla. "Ei lopu vielä" -Olli. :D Bändin omasta tuotannosta oli mahtavaa kuulla mm. Monster, On The Radio, Night On Fire, Hot, Beautiful Bomb, Back To Paradise.. <3 Ei huhhuh!
Ja kuvien laatu ei oo siitä parhaimmasta päästä ku bändi esiintyi tosiaan tuolla katon rajassa joten oli vähän pakko zoomata..

 Keikan jälkeen kävin moikkaamassa jätkiä ja otettiin selfiet ja sain Jallelta halin :3.

Kiitos Reckless Lovelle aivan ihanasta keikasta! <3

Sitten käytiin nopeeta Anniinan kämpillä, mentiin yksille ja sit tavattiin sisko ja Jansku ja suunnattiin joulutorille. Siellä oli siis avajaiset, mut ei katottu sitä ohjelmaa sen tarkemmin. Kävin kyllä nappaamassa parit kuvat Heikki Salosta ku esiintyi jonkun duokaverinsa kaa. Oli ihan jees keikka vaikkei katottu sitä kokonaan. Keskityttiin enemmän katteleen niitä kojuja. Oli kyllä mukava tunnelma.Heikki Salo Duo
 Joulutorin jälkeen Anniina lähti ja me mentiin sit vielä hetkeks Koskariin. Löysin vaa suklaata tälle illalle ku aattelin tsekata Tähdet,tähdet Special -jakson koska Olli ja Jarkko <3.

Eipä mulla muuta, palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti