rrock'n roll child

tiistai 31. tammikuuta 2017

Synttärit 2017


Heei! Viime viikonloppuna tuli juhlittua mun synttäreitä. Täytin jo 22 vuotta, mihin tää aika taas menee..
Perjantaina mentiin Iltsun, Janskun, Anniinan, Sannin ja Jaakon kaa Ravintola Mallashoviin ku Noora Louhimolla oli siellä akustinen keikka. Nooran kaverina lavalla oli Klaus ”Klasu” Wirzenius. Keikan oli tarkoitus alkaa klo 20, mut se sit ”vähän” viivästyi ku siellä näytettiin jotain lätkämatsia..

Mut keikka ei todellakaan ollut pettymys! Tuli jälleen kuultua kaikkia ihania biisejä, kuten esim. Skid Rowin I remember you, Janis Joplinin Piece of my heart, Stratovariuksen Hunting high and low, Lita Fordin Kiss me deadly, Bon Jovin Someday I'll be saturday night... <3 Tuli jopa kuultua Battle Beastin uusin sinkku Familiar Hell, oli mahtavaa kuulla se ekaa kertaa akustisena.





Keikan jälkeen otettiin Nooran kaa selfie ja hän oli kuullu Janskulta et mulla on synttärit, joten Noora lauloi mulle vielä onnittelulaulun! :3 Yllätyin jonkin verran mut olihan se ny todellakin aivan ihana yllätys! <3
Suunnattiin sit loppuillasta vielä Kaijakkaan laulaan karaokee, Sanni tosin lähti kotio nukkumaan mut me muut jatkettiin vielä hauskanpitoa. Tampereen Hanna liittyi seuraan. Käytiin tyttöjen kaa laulamassa mm. Brother Firetribee ja Reckless Lovee. Noista bändeistä puheenollen, aion mennä kattoon Reckless Lovee ja The 69 Eyesii Tampere-talolle maaliskuussa, ja Brother Firetribee Pakkahuoneelle huhtikuussa! Tulee ihan parasta.
Mut Kaijakassa oli kyllä ihan hauskaa, osa lähti jossai vaiheessa kotio. Me sit vielä Hannan ja Anniinan kaa suunnattiin Roosteriin.
Vitsi että oli mahtava ilta!

Lauantaina juhlittiin vielä siskon, sen poikaystävän, Janskun ja sen poikaystävän kaa täällä meillä. Kuunneltiin musaa ja syötiin herkkuja, eli ei mitään sen ihmeellisempää. Oli ihan jees ilta.



Jos sitten vaikka tähän väliin kuvia lahjoista.

15 euron lahjakortti Ginaan ja karkkia

Uus laukku 

Langattomat kuulokkeet

Näiden lisäks sain myös arvan ja rahaa. Aivan ihanat lahjat, tykkään todellakin!

Kaikenkaikkiaan oli unohtumattomat synttärit, kiitos Nooralle upeesta keikasta ja kiitos niille jotka pääsi juhlimaan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti