rrock'n roll child

perjantai 20. tammikuuta 2017

Vagabond Hearts, Tocornal, Iron Imperium @ Monitoimitalo 13

Moi! Keskiviikkona tuli oltua tuolla Monarilla ku siellä oli Vagabond Hearts, Tocornal ja Iron Imperium. En ollu aiemmin kuullu koko bändeistä, mut kuuntelin vähän jotain biisejä ennen keikkailtaa. Sain seuraa Hennasta jonka kaa oltiin paikan päällä jotain puolta tuntia aiemmin.
Vagabond Hearts pisti illan käyntiin ja sieltähän tuli kuultua kyllä aivan loistavia biisejä! Jotenki niin tarttuvia. Vaikken tienny muuta kun City In The Sky – ja Jackpot -nimiset biisit. Lopuks tuli vielä Hurriganesin Get on! Hitto että on kyllä taitavia soittajia ja laulajan ääni on ihan mieletön! Bändi on siis ihan täältä Tampereelta kotoisin, joten tuun varmasti näkeen bändiä vielä monta kertaa livenä. Tää oli mun mielestä illan paras bändi!


Seuraavaks oli vuorossa kuopiolainen Tocornal. Niiltä tuli kans kuultua ihan hyviä biisejä, vaikkei kaikki ollu tuttuja. Life Goals jäi ainakin mieleen. Tän bändin aikana lavan eessä ei ollu hirveemmin väkeä, mut oli kiva et laulaja yritti saada yleisöö messiin. Keikka oli silti tosi hyvä, ja toivoisin et bändi tulis taas uudestaan Tampereelle!

Illan päätti jyväskyläläinen Iron Imperium. Ei niidenkään aikana tainnu olla hirveesti väkee mut hyvin yleisö oli kuitenkin mukana. Näilläkin oli kyllä hyviä biisejä, mut Dead Ahead oli mun mielestä paras. Ja musta ton tyyppiset bändit on hyviä missä on myös mukana epäpuhdas ääni.. Vai miksikä sitä sitten ikinä sanotaankaan.. :D Mutta oli kova keikka!
Kiitos Vagabond Hearts, Tocornal ja Iron Imperium! \m/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti