rrock'n roll child

tiistai 3. tammikuuta 2017

Uniklubi @ Jack The Rooster

Hei! Uudenvuodenaatto meni ihan kivasti. Uniklubi tosiaan esiintyi sillon Roosterissa. Aluks en aatellu meneväni mut sit tulinkin toisiin aatoksiin. Olin iltapäivällä Janskun kaa kaupungilla jonka jälkeen hengattiin tän poikaystävän kämpillä. Sieltä lähdettiin siskon poikaystävän synttäribileisiin. Sieltä kattoon ilotulitusta, mut myöhästyttiin siitä vähäsen, kiitos bussien. Mut ehittiin onneks vähän näkee, ja tää allaoleva otos onkin ainoa joka onnistui edes jotenkin.


Sit feidasin muut ja tapasin Hennan ja lähdin tän kaa Roosteriin. Uniklubia oli lämppäämässä
Teemu & Påjat. Ei kyllä sanonu yhtään mitään mut oli ihan ok keikka.

 
Ja sit vihdoin Uniklubi! Aloitti just kahentoista maissa, joten se oli tavallaan tän vuoden eka keikka. Näin bändin viimeks YO-talolla viime vuoden tammikuussa joten sitä oli kiva nähä taas. Ängettiin siihen lavan eessä olevaan ihmismassaan, ja jossain kohtaa päästiin eturiviin asti. Oli ihanaa fiilistellä biisien mukana, ku tiesi kuitenkin suurimman osan niistä. Tuli kuultua niin vanhoja kuin uusiakin biisejä. Muun muassa Laavaa oli yks niistä uusista biiseistä, ja se vaa jotenkin kolahti niin paljon et saatoin vähän itkeä. Niistä vanhemmista biiseistä esim. Kylmää ja Näiden tähtien alla oli myös sellasia joiden aikana kyynelkanavat aukeni vähäsen.. Mut olihan se keikka taas pelkkää rakkautta! <3 Oli aivan ihanaa aloittaa vuosi tän bändin keikalla.

Keikan jälkeen sain settilistan, ja Jussi otti musta tukea et pääsi pois lavalta. :D Sit häippäsin vielä Rodeoon ku Jansku ja tän poikaystävä oli siellä. Istuttiin siellä jossain ylhäällä ja jossain kohtaa käytiin vähän tanssimassa. Vikalla bussilla kotiin, olin jopa siitäkin onnellinen et pääsin nukkumaan. On se keikkailu ja juhliminen niin rankkaa! :D
Mut oli kyllä mahtava päivä,
ISO KIITOS Uniklubille unohtumattomasta keikasta! <3
Kiitos myös keikka- ja bileseuralle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti