rrock'n roll child

maanantai 30. tammikuuta 2017

Vapriikki

Moi!
Viime torstaina tuli käytyä pitkästä aikaa Museokeskus Vapriikissa erään ryhmän kaa. Taisin käydä siellä viimeks sillon ku siellä oli Dark Market. Siitä voi lukea lisää tästä.
Vapriikki aukesi siinä joskus kympin maissa, ja meillä oli ainakin noin pari tuntia aikaa kierrellä ihan vapaasti ja rauhassa. Heti ku sain sen tarran käteeni, nii ryntäsinkin siitä sitten heti tsekkaamaan Hurriganes-näyttelyä, sillä olin jo pitkään halunnut käydä kyseisessä näyttelyssä. Ja nyt vihdoin pääsin näkemään sen! Näyttely ei todellakaan ollut pettymys, se oltiin suunniteltu tosi hyvin ja heti ku pääsin sinne nii tuli jotenki nii onnellinen fiilis, onhan kyseessä kuitenkin yks mun lempibändeistä. Seinillä oli bändin historiaa ynnä muita juttuja, helkkaristi kuvia, kankaalla näkyi bändin live-esiintymisiä.. Siellä oli lava ja rekissä oli Cissen takkeja joita sai kokeilla, sai myös kokeilla bassoa. Tottakai sitä oli kokeiltava kun kerta oli mahdollisuus! Oli aivan helkkarin siistiä! <3

Jos muuten jotakuta sattuu kiinnostamaan, niin tuo Hurriganes-näyttely on Vapriikissa vielä 19.3. asti!
Seuraavaks kävin tsekkaamassa luonnontieteellisen. En ees muista mones kerta oli ku kävin siellä, mut se on oikeesti aina ihan must see. Se vaa on ihana!

Kävin myös vielä mm. Suomen pelimuseossa, Jääkiekkomuseossa, Nukkemuseossa ja Kivimuseossa. Tosin toi Jääkiekkomuseo ei nyt ollu niin kiinnostava ku en muutenkaa seuraa lätkää mut päätin ny mennä muiden mukana. Pari tuntia hurahti nopeesti mut ehittiin ihan hyvin kyl kiertää. Käytiin kiertelyn jälkeen Vapriikin omassa ravintola Valssissa syömässä. Vähän savuporokiusausta, nakkeja ja lohkoperunoita. :3 Niiden kanssa parit limppuleivät ja piimää.. nam! Sen jälkeen saatiin lähteä omille teillemme, ja ite olin vielä niin hurmioitunut Hurriganesin näyttelystä, et kävin kirjastolla lainaamassa Cisse Häkkisestä kertovan kirjan. Oon vielä aika alussa, mut aattelin tässä jossain vaiheessa jatkaa lukemista.

Mut oli kyllä tosi mukava päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti