rrock'n roll child

keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Joulu 2017

Moi!
Mun tän vuotinen joulu meni ihan rauhallisissa merkeissä. Meni aikalailla samalla kaavalla kun aiempinakin vuosina. Aaton aattona koristeltiin kuusi ja katteltiin Raskasta Joulua kun tuli teeveestä, oli jälleen ihan mahtava!

Aattoaamuna heräsin jo ysin jälkeen, en oo ikinä osannu nukkua pitkään jouluaattona. Joten kattelin siinä ajankuluksi jouluohjelmia, kuten Joulupukin kuumaalinjaa. Myöhemmin kattelin vielä Lumiukon. Avasin aamulla siskon ja kavereiden lahjat, jotka voisin näyttää seuraavaks.

Siskolta saatu lahja. Yllätyin et se oli ostanu mulle tän! Tää on siis bluetooth-mikrofoni. Kyllä nyt kelpaa laulaa!

Iltsulta saatu lahja. Jos joku ei saa selvää nii tässä siis lukee Cheers! it’s PARTYTIME. Niin siisti muki!

Janskulta saadut lahjat: pipo, hajuvesi, Siuntio Silosäkeen tarinat -niminen kirja, ja pääkallokaulakoru. Ton korun mukana tuli semmonen söpö pikku pussukka mut en älynny sitä kuvata. Toi pipo on ihanan lämmin, pääsi vielä samana päivänä käyttöön.

Koristekuusi jonka sain Sannilta ja Jaakolta.

Myös Sannilta ja Jaakolta: tähtikoristeita kuuseen, tuikkukippo ja suklaata. Yks noista tähtikoristeista pääsikin heti kuuseen. 

Joskus aamupäivällä osa perheestä lähti käymään Kalevankankaan hautausmaalla. Kolmen maissa mummi ja yks kaveri tuli meille. Syötiin hyvin, katteltiin telkkaa, ja myöhemmin avattiin lahjoja. Tässä illalla avatut lahjat:

Porukoilta saadut lahjat: muumipussilakanasetti ja Muumimaailma ja todellisuus-kirja. Näiden lisäksi sain myös Finnkinon joululipun ja herkkulipun. 

Mummolta sain Marco Hietalasta kertovan kirjan, legginssit ja suklaata.

Ohjaajilta sain suklaata ja tommoset söpöt sukat.

Sain iskältä joululahjarahaa, ostin lopuilla rahoilla itelleni liput The 69 Eyesin ja Reckless Loven keikalle. En malta oottaa noita keikkoja!

Näiden lisäksi sain mummilta rahaa ja arvan, josta voitin 5€.Illemmalla lähdettiin vielä ajeleen, käytiin Ylöjärven hautausmaalla viemässä papan haudalle kynttilä. Tuli valvottua aika myöhään, katottiin leffaa ja syötiin hyviä juustoja ja hedelmiä.


Joulupäivänä mummo, kummitäti ja serkut tuli kylään. Sain serkuilta ja kummitädiltä vielä lahjan: lahjakortin, mikä käy kaikkialla. Ei yhtään huono lahja! Samana päivänä pidettiin vielä leffailta kaveriporukalla, katottiin uusin IT mikä oli itseasiassa tosi hyvä!
Tapaninpäivänä, eli eilen, lähdettiin siskon ja kaverin kaa Ideaparkkiin shoppaileen ku oli alennukset. Ostin siskolle myöhäisen joululahjan, ja itelleni nämä:

Hiusvärit Minimanista, en muista hintoja. Tarkotus siis laittaa liukuväri tässä joku päivä.  Uusi lompakko 4,95 € NewYorker.

Samana iltana lähdettiin vielä siskon kaa Fat Ladyn sikatiistaille.. Että sellasta. :D
Tämmönen joulu tällä kertaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti