rrock'n roll child

perjantai 29. joulukuuta 2017

Leffavuosi 2017

Hei! Ajattelin tehdä tämmösen kun en oo aiemmin tehny. Listaan tähän siis leffoja mitä kävin tän kuluneen vuoden aikana kattomassa ja kerron vähän ajatuksiani niistä.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat
Milloin kävin katsomassa: 10.1.
Ajatuksiani leffasta: Kuulin et kyseessä on velholeffa, ajalta ennen Pottereita, joten Potter-fanina odotukset oli korkealla. Tää kyllä ylitti odotukset, hyvä juoni ja hyvät näyttelijät. Ihmeotukset oli ihania ja joistakin asioista tuli kyllä niin Potter-vibat et huhhu. <3 Ootan innolla jatko-osia!

Sing
Milloin kävin katsomassa: 2.2.
Ajatuksiani leffasta: Traileri vaikutti hauskalle ja käytiinkin ryhmän kaa kattomassa tää. Animaatioleffa jossa laulavia eläimiä, söpöö! Vaikka juoni oli vähän ennalta-arvattava, niin tää oli kuitenkin tosi viihdyttävä leffa ja itellä jalka vispasi biisien aikana. Paras kohta oli mun mielestä se koelaulu missä mm. hämähäkit tanssi Las Ketchup-yhtyeen hittikappaleen tahdissa. :D

Luokkakokous 2 – polttarit
Milloin kävin katsomassa: 4.2.
Ajatuksia leffasta: Trailerin perusteella aattelin vähän et nääh, onkohan toi katsomisen arvoinen. Kävin kuitenkin kattomassa ja olihan se okei, mut jotkut jutut meni vähän yli. Eka osa oli parempi.

Beauty and the Beast
Milloin kävin katsomassa: 30.3.
Ajatuksia leffasta: Olin niin innoissani kuultuani et tästä tulee live action. Käytiin kattomassa Janskun kaa, ja leffa tempaisikin heti mukaansa. Emma Watson sopii täydellisesti Bellen rooliin ja laulut oli tuttuja piirretystä versiosta. Hahmot oltiin saatu suht samannäköisiksi ja tykkäsin erityisesti Gaston-laulusta koska se vaan on loistava. Jostain kuulin ettei Forevermore-biisi olisi kuulunu leffaan kun sitä ei ilmeisesti ollu piirretyssä versiossa. No, en muista kun en oo piirrettyä kattonu aikoihin, mut mun mielestä Evermore kuitenkin toimi tässä live actionissa, kaunis biisi. Muutenkin juuri Disney-elokuvista tehdyt live actionit on ollu tähän mennessä ihan huippuja!

Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Milloin kävin katsomassa: 21.6.
Ajatuksia leffasta: POTC-leffat kuuluu ehdottomasti suuriin suosikkeihini. Leffassa vilisee pari hyvännäköistä miestä ja taistelukohdat on kyllä huippuja. Jotkut on sanonu et näihin alkaa kyllästymään, mut mä en ikinä kyllästy! En löytänyt tästä leffasta mitään huonoa. Taisin jopa itkeä parissa kohtaa. Mä ainakin toivon et tulis vielä monta osaa, siis nää leffat vaan on parhautta. <3

Napapiirin sankarit 3
Milloin kävin katsomassa: 24.8.
Ajatuksia leffasta: Käytiin kattomassa tää ryhmän kaa. Oli itseasiassa yllättävän hyvä. Uskallan väittää et tää oli parempi ku eka ja toka osa. Tossa leffassa oli upeet maisemat, ja varsinkin tässä osassa oli sellaisia kohtia joille oikeesti nauroin. Vatanen on kyllä huippu roolissaan, en osais kuvitella hänen tilalle ketään toista. Tässä oli myös aika hyvät musat, leffan jälkeen Boten anna soi koko päivän päässä.

Tuntematon sotilas
Milloin kävin katsomassa: 26.11.
Ajatuksia leffasta: En ollu nähny alkuperäistä ikinä, joten en voinu verrata sitä ja tätä uutta leffaa keskenään. Toisaalta en varmaan jaksais kattoo alkuperäistä kun en muutenkaan oikeen tykkää mustavalkosista filmeistä. Tässä uudessa leffassa oli hyvät näyttelijät, vaikka mietinkin miten Aku Hirviniemi pystyy näyttelemään rooliaan, kun kyseessä oli kuitenkin aika vakava leffa. Olihan siinä tietty välillä jotain ihan hauskoja kohtia, ainakin se kun ne sotilaat ryyppäsi. Oli kiva huomata muitakin tuttuja näyttelijöitä leffassa, kuten Paula Vesala, Jussi Vatanen, ja Salkkareista tutut Hemmo Karja ja Emil Hallberg. Ihmettelen vieläkin, miten siitä saunakohtauksesta oltiin saatu ”paskamyrsky” aikaiseksi. Ihan normaalia et ihminen käy alasti löylyssä? Mut itse leffa oli kyllä todella pitkä, ja ehkä jossain vaiheessa saatoin vähän jopa kyllästyä, mut jaksoin onneks kattoa loppuun asti. Koska leffateatterissa oli äänet kovalla (kuten yleensä), säikähdin aina kun jossain räjähti. Jotkut kohdat oli aika raakoja. Tajusin vasta pari päivää myöhemmin et Robinkin näytteli siinä, en tiiä miten en tunnistanu sitä. :D Mutta kyllä tätä vois suositella.

Mitä te kävitte kattomassa tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti