rrock'n roll child

maanantai 12. helmikuuta 2018

Rockin' Scandinavia 2018

Moi!
Huh, miten hieno lauantai-ilta mulla oli viikonloppuna. Oli vihdoin kauan odotettu Rockin’ Scandinavia joka järjestettiin Pakkahuoneella. Seurana oli Iltsu ja hengattiin vähän aikaa hänen luona ennen kuin lähdettiin kohti keikkapaikkaa. Ovet aukesi kuudelta ja oltiin joskus lähempänä puolta seiskaa paikan päällä. Käytiin yhellä kojulla mistä ostin Brother Firetribe-patchin, pääsi heti mun farkkuliiviin. Mentiin sen jälkeen lavan eteen ja toka rivi oli jees. Pian väkeä olikin ihan kiitettävästi ja illan eka bändi Brother Firetribe aloitti aikamoisen shown! Kyllä oli jälleen ihana nähdä kyseistä bändiä, se ei petä ikinä. Tuttuja biisejä niin uudelta kuin vanhemmilta albumeilta. Taste of the Champion, Runaways, One Single Breath, Heartfull of Fire.. <3 Heiluin ja lauloin täysiä melkein jokaisen biisin aikana. Pekan välispiikit on parhaita. Tätä bändiä on kyllä aina ilo katsella ja kuunnella. Toivottavasti taas pian pääsisi uudestaan näkeen livenä!
”Tonight I’m on fire!”


Patchi <3

Tampereen Hanna tuli moikkaamaan keikan jälkeen, oli sitäkin kiva nähä taas. :)
Edessä olevat tyypit lähti joten me päästiin siihen eturiviin, ja siinä saatiin olla koko ilta ilman et kukaan yritti tunkea siihen. Luksusta! :D Seuraavaks oli vuorossa ihana One Desire, jota tuli nähtyä viimeks kesällä. Oli aivan mahtava keikka tälläkin taas, ne soitti oikeestaan melkein kaikki debyyttialbuminsa biisit (koska eihän niillä oo muita albumeita niikun Andrékin totesi keikan aikana). Straight Through The Heart taisi olla ainoa mitä ei soitettu. This Is Where The Heartbreak Begins ja Falling Apart oli jotain niin kaunista. <3 Tämänkin bändin aikana tuli tottakai heiluttua, eihän näin hyvän bändin ollessa lavalla voi olla heilumatta. Ihanan energinen keikka, André oikein innostui hyppäämään pois lavalta. Bändi lupasi et joskus tulee uutta musaa, sitä ootellessa!

 Seuraavaks oliki jo illan pääesiintyjän, ruotsalaisen Eclipsen vuoro. Sitä tuli nähtyä viimeks South Parkissa 2015. Herranjumala. Tuntuu niin pitkältä ajalta.. Mutta voi jestas että oli aivan mahtavaa nähä bändiä pitkästä aikaa! Bändi heitti keikkansa sellasella energialla et huhhu.. Siis oikeesti, varmaan illan energisin bändi! Settilista oli aivan täydellinen, vaikken tunnistanutkaan ihan kaikkia biisejä. Mut se ei ees haitannu vaikken tunnistanu kaikkia, sillä heiluin silti jokaisen kappaleen aikana. Tykästyin mm. Battlegrounds -nimiseen kappaleeseen. Tätä vois helposti verrata H.E.A.T -nimiseen bändiin (joka on myös ruotsalainen ja joka muuten tulee keväällä Suomeen!). On niissä vähän jotain samaa. Mut ei Eclipse nyt mikään H.E.A.T-kopio ole. On niillä kyllä yhtä tarttuvia biisejä! Tätä bändiä ois ihanaa päästä näkeen enemmänkin livenä! Nimittäin bändi on livenä todellakin ihan 6/5! Suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan ja käymään bändin keikoilla!Keikan jälkeen väsytti niin paljon et lähdettiinkin saman tien nukkuun. :D No ei ollu yhtään huono idea.


Kiitos Brother Firetribe, One Desire ja Eclipse aivan unohtumattomista keikoista! Thank you! <3

Ja kiitos tottakai Iltsulle (ja Hannalle) jälleen seurasta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti