rrock'n roll child

tiistai 6. helmikuuta 2018

The 69 Eyes @ Yo-talo


Hei!
Viime perjantaina oli jo kauan odotetut Helsingin vampyyrit, eli The 69 Eyes Tampereen Yo-talolla. Seurana oli Iltsu, Hanna, Sanni ja Jaakko. Oli kyllä kiva nähdä taas!
Ovien oli tarkoitus aueta klo 22, joten sisko heitti mut vähän ennen siihen lähelle, Iltsu ja Hanna venasikin mua jo siellä edessä. Ei tarvinnu onneks kauaa jäätyä ku ne ovet aukesi aika pian. Taas tää perus lipun näyttäminen, narikka, wc ja tilattiin Iltsun kaa sidut. Istuttiin jonkin aikaa ja lähempänä keikan alkua siirryttiin Sannin ja Jaakon seuraks ku olivat menneet jo heti lavan luo. Keikan piti alkaa klo 23 mut bändi oli ainakin vartin myöhässä, no onneks ei sen enempää. Oltiin tällä kertaa vähän sivussa et nähtiin myös Jussi. Sitä on välillä vaikee nähä rumpujen takaa jos seisookin lavan eessä. Ennen keikkaa ostin vihdoin bändin paidan, sellanen ihana toppi mikä maksoi vaan 20€. Mut nyt itse keikkaan: se oli taas jotain niin täydellistä ku olla voi. Paljon tuttuja biisejä mut myös sellasiakin mitä en ollu aiemmin kuullu (esim. Stolen season, Angel on my shoulder). Yllätyin ihan pirusti et ne soitti Perfect skinin, en muista oonko ees ikinä kuullu sitä keikoilla. Se vaan on niin huippu biisi! <3 Jäin kaipaamaan ainakin Still waters run deeppiä mut kuulin ettei sitä enää soiteta keikoilla. o_o Harmi sinäänsä, se on myös yks suurimmista suosikeista. Viimeks viime maaliskuussa kuulin livenä. Mut ei keikassa ollu sillee valittamista, oli niin ihanaa nähä bändiä taas! <3Paita minkä ostin. :3 

En saanu napattua settilistaa messiin, mut Sanni otti siitä mulle kuvan:
Illan kruunasi se kun pääsin vihdoin Jyrkin kaa kuvaan! Sillä näytti olevan kiire, mut halusin silti kysyä oisko sillä aikaa ottaa kuva. Ois kaduttanu jos en ois ees yrittäny kysyä. Onneks kysyin, ja oon niin super onnellinen et mulla on kyseisen herran kaa vihdoin kuva. <3 Ei nähty muita, paitsi Jussi, joka jo viipotti matkalaukkunsa kaa ulos. :D No, ei siinä mitään, ehkä ens kerralla vois yrittää saada kuvan Jussin ja Archzien kaa, ku multa puuttuu kuvat enää niiden kaa.
Oli kyllä unohtumaton ilta. 

Kiitos seuralle ja super iso kiitos The 69 Eyes!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti