rrock'n roll child

maanantai 16. huhtikuuta 2018

1304

Moi!
Viime perjantaina oli taas vaikka mitä. Istuttiin ensin Iltsulla iltaa viiniä juoden ja fiilisteltiin mm. Rust N’ Ragen uutta albumia. Katottiin Salkkarit ja lähdettiin niiden jälkeen Dog’s Homeen, sillä tuo äsken mainittu bändi esiintyi siellä. Bändiä oli lämppäämässä Pretty Wild Ones sekä Vagabond Hearts. Pretty Wild Ones sai kunnian aloittaa illan. Tää olikin eka kerta ku nähtiin tää yhtye livenä. Hell Of A Smile, F**k Off (It’s Thursday) sekä cover kappaleesta Rockin’ In A Free World oli tuttuja. Oli hyvä keikka, ehdottomasti joskus uudestaan näiden keikalle!




Seuraavaks lavan otti haltuun Vagabond Hearts. En ees muista mones kerta tää oli ku näin ne livenä. Mut oli jälleen mahtava keikka, erityisesti mieleen jäi biisit Flames ja The Sound Of Joy. Ne löytyy bändin The Sound Of Joy -ep:ltä, käykäähän kuuntelemassa jos kiinnostaa! Löytyy esim. Spotifysta ja Youtubesta. Tällä bändillä on tulossa vielä hyvin keikkoja tänä vuonna, bändin voi nähdä esim.Yo-talolla Shiraz Lanen lämppärinä ens lauantaina, sinne siis!




Sitten olikin itse Rust N’ Ragen vuoro, jolta siis tosiaan ilmestyi samana päivänä uusi albumi, Tales From The Wasteland. Muun muassa siltä ja vanhemmalta levyltä kuultiin muutamia biisejä. Uuden levyn biisit kuulosti jopa livenä ihan huikeilta! Mm. Dreamcatcher oli jotain niin hienoo. <3 Olipas kiva nähä tätä bändiä pitkästä aikaa Tampereella!







Ilta jatkui vielä Moe’s Baarissa (entinen Hemingways), jonne lähdin feidattuani Iltsun bussipysäkille. :D Moe’s Baarissa oli siis meneillään Noora Louhimon & JC Halttusen akustinen keikka, onneks ehin vielä kuulemaan muutaman biisin ku pääsin paikalle. Sanni ja Jaakko oli tottakai siellä, oli kiva nähä niitäkin taas. Mut itse keikalla ehdin kuulemaan mm. Mötley Crüee, Billy Idolia ja Janis Joplinia. Nooran ääntä ja JC:n taitavaa kitarankäsittelyä sai taas ihmetellä. <3






Keikan jälkeen halattiin Nooran kaa ja sen jälkeen sain kyydin kotiin. Huh mikä ilta!



Kiitos Dog’s Homen ja Moe’s Baarin esiintyjille ja 
kiitos myös tottakai ihanalle seuralle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti