rrock'n roll child

torstai 26. huhtikuuta 2018

Vagabond Hearts, Shiraz Lane @ Yo-talo

Moi!
Lauantai-iltana 21.4. suunnattiin Iltsun kaa Yo-talolle, kun Shiraz Lane esiintyi siellä. Sanni ja Jaakko ilmestyivät paikalle suht samoihin aikoihin kun me ja oltiin taas vakkaripaikoilla tsekkaamassa illan tarjontaa. Vagabond Hearts avasi illan ja ei voi taas muuta sanoo ku jestas mikä keikka! Tästä on kyllä tullu lyhyessä ajassa yks mun lempparibändeistä.

Joskus puoli yhden maissa Shiraz Lane valtasi lavan, tätä bändiä olikin ollu ikävä! Oli aivan mahtavaa kuulla vihdoin uuden albumin biisejä livenä, toimi aivan loistavasti! Carnival Days, Harder To Breathe, People Like Us yms. Shangri-La:n aikana saatoin vähän liikuttua ja Reincarnation oli myös jotain niin upeaa. Hanneksen ääni <3. Unohtamatta tietenkään muiden jätkien soittotaitoa. Vanhempi tuotanto oli myöskin upeeta kuultavaa, tottakai. Story To Tell varsinkin, siitä tulee aina jotenkin kesävibat. Mutta oli jälleen aivan upea keikka, tää oli kymmenes kerta ku näin nää jätkät livenä.
Keikan jälkeen jätkät oli siinä narikan lähellä ja otettiin muutamat kuvat. Hanneksen hali oli ihanan lämmin kuten aina ja muutenki oli kiva nähä jätkiä vielä kasvotusten kun ei tiiä millon seuraavan kerran näkee. Mutta olipahan ilta!


Kiitos Vagabond Heartsille ja Shiraz Lanelle unohtumattomista keikoista!

Kiitos kuuluu myös tottakai parhaalle seuralle. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti